IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рийз Уидърспун празнува годишнина от сватбата

30 март 2022 18 00

Актрисата показа снимка от първите си Оскари

БГНЕС

БГНЕС

Кой не обожава усмихнатата и забавна Рийз Уидърспун? През последните години, освен на екрана, актрисата развива своя частен бизнес за дрехи, развива и свой литературен клуб. А в профилите ѝ в социалните мрежи сме свикнали да я виждаме най-вече в компанията на нейната голяма дъщеря. Но когато има специален повод, тя се снима и с мъжа си. Наскоро с него празнуваха годишнина.

„Честита годишнина, Джим Тот!! 11 години приключения, любов и смях“, написа русокосата звезда към галерия от снимки със своята половинка.

51-годишният мъж е побелял и няма вече онази буйна коса отпреди години. Освен това си е пуснал мустак. Но пък не е загубил усмивката си – едно от нещата, което Рийз харесва в него.

Уидърспун и Джеймс се ожениха през март 2011 г., като двамата имат син – 9-годишния Тенеси Джеймс.

Звездата от „Професия блондинка“ показа за последно мъжа си по случай Свети Валентин.

За двойката се знае, че само след година от тяхното запознанство, те решават да предприемат по-сериозна крачка. И освен че заживяват заедно, сключват брак. И от любовта им се ражда момченце.


Рийз има и две по-големи деца – Ава на 22 и 18-годишният Дийкън. Те са от бившия мъж на звездата – Райън Филип. Тя бе омъжена за него от 1999 до 2007 г.

Рийз Уидърспун показа снимка от първите си Оскари

По случай 94-ата церемония за наградите „Оскар“, която се състоя на 27 март, актрисата сподели ретро кадър. С него тя показа визията си за своя първи червен килим на събитието.

„Бебето Рийз на първите ѝ награди Оскар!“, написа тя към публикацията, където я виждаме с дълга червена рокля с нежна дантела.

Уидърспун припомни, че се е появила така през 2002 г. А по-късно публикува и видео с всичките си визии за оскарите. „Толкова много невероятни спомени от #Оскарите през годините. Чувствам се толкова щастлива да бъда част от тази невероятна общност от режисьори от цял свят. Честване на всички номинирани и тяхната невероятна работа!“, обяснява тя.

КоментариКоментари