IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Агнешко: Джон Хам и Кейси Афлек показаха младите гаджета

1 април 2022 17 50

Сиена Милър също направи дебюта си с новия си, доста по-млад от нея любим

БГНЕС

БГНЕС

След като няколко години поддържаше дискретна връзка с приятелката си Анна Осцеола, 51-годишният актьор Джон Хам мина по червения килим с любимата. Анна е с 18 години по-млада от него, за разлика от предишната му дългогодишна половинка – актрисата Дженифър Уестфелд, която беше на неговата възраст. Джон и Анна най-накрая направиха своя дебют като двойка на партито за Оскарите на списание Vanity Fair в Бевърли Хилс на 27 март 2022 г. Звездата от сериала „Момчетата от Медисън авеню“ излиза с 33-годишната актриса от 2020 година.

Само два месеца след като за първи път бяха романтично свързани (през февруари 2022 г.), британската актриса Сиена Милър се появи със своето ново, доста много по-младо от нея гадже на публично събитие. Сиена и моделът-актьор Оли Грийн направиха своя дебют като двойка на червения килим на вечерята преди наградите „Оскар“, организирана от Chanel и Charles Finch в Polo Lounge в Бевърли Хилс. Сиена е на 40 години и в миналото е имала връзки с Том Стъридж, Даниел Крейг и Джуд Лоу, а Оли... е едва на 25 години.

След малко повече от година връзка и близо четири месеца, откакто обявиха публично романса си – Кейси Афлек и неговата доста по-млада приятелка – актрисата Кейли Коуън се появиха заедно на червения килим за първи път. Това стана на предварителната церемония на Дарън Дзиенциол и Ричи Акива, преди наградите „Оскар“. Братът на Бен Афлек е на 46 години и има един брак зад гърба си със сестрата на колегата си Хоакин Финикс – Съмър, от която има две деца. Кейли е на 24 години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари