IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Васко Василев преоткрива Мексико

1 април 2022 08 40

Известният цигулар видя храма Кукулкан

БГНЕС

БГНЕС

Васко Василев преоткрива красотите на Мексико. Известният български цигулар си е дал малко почивка, като се радва на топлото време. И обикаля по къси панталони из столицата на държавата.

Типично за неговия хумор, нашенецът сподели видео, в което се забавлява в магазин за музикални инструменти. Там той е сложил шапка сомбреро и подрънква на китара.

Василев е посетил местно казино, като показа как изглежда то отвътре във Facebook.

Цигуларят е успял да се разходи до най-известното място в Мексико Сити. Става дума за храма Кукулкан, който прилича на пирамида. Храмът е наследство от древния град на маите Чичен Ица.

„Браво, Васко! Почивай си! Ти заслужаваш!“, „Това виртуозно свирене, което ти създаваш, заслужава награда!, „Събирайте слънце и вдъхновение за нови музикални изяви! Бъдете здрав и щастлив!“, „Изглеждаш добре и както винаги – с усмивка. С твоите пътувания по света пътувам виртуално и аз“, пишат негови последователки.

„Forever for now... защото най-ценното, което притежаваме, освен здравето и разума си, е свободата. Човешкият дух и изкуството винаги ще оцеляват, а всеки опит да бъдат подчинени от политически режим, националност, възраст, пол, религия, ще бъде обречен“, споделя Василев, който често пътува в чужбина заради своята работа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари