IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сравниха поведението на Уил Смит на Оскарите с това на Меган Маркъл

4 април 2022 17 40

И Маркъл хленчи колко е трудно да си принцеса, възмути се водеща

Снимка: БГНЕС

Плесницата, която Уил Смит удари на Крис Рок по време на тазгодишната церемония на Оскарите, продължава да внася смут. След инцидента актьорът се извини на Крис Рок, като нарече поведението си „неприемливо и непростимо“.

„Бих искал публично да ти се извиня, Крис. Бях неспособен и грешах. Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително. Поведението ми на Оскарите беше неадекватно и непростимо. Шегата с мен е част от работата, но шегата за здравето на Джейда беше непоносима за мен и реагирах емоционално“, написа Смит в свой пост.

Но въпреки извиненията на Уил, той беше силно критикуван от американската телевизионна водеща Мегин Кели. Тя сравнява холивудската звезда с Меган Маркъл, заявявайки, че и двамата „винят“ статута си на звезда, без да обръщат внимание на това, през което „преминават обикновените хора“.

„Бих го поставила в същата лодка като Меган Маркъл с нейното хленчене и плач за това колко е трудно да си принцеса. Вероятно сте една от трите най-големи звезди в света. Не ме интересува дали някой ще каже нещо лошо за вас или колко е трудно да издържите бодлите, които ви идват“, възмути се тв водещата.

Крис Рок все още не е подавал жалба за инцидента в полицията. Също така той не се извини за неуместната шега на съпругата на Смит – Джейда Пинкет Смит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Aspar ( преди 2 години )
Явно в САЩ да се подиграваш на болни е приемливо,няма таквас гнусна противна държава
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар