IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Момоа проговори за отношенията си с Кейт Бекинсейл

7 април 2022 10 50

Дали двамата са двойка, или всичко е един голям слух

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джейсън Момоа е и винаги ще остане един от любимите ни актьори в Холивуд. Успява да събере в себе си всичко, което може да ни прикове към екрана - добра актьорска игра, красив външен вид и харизматичност. Освен това Момоа се превърна и в един от любимите хора, които не познаваме лично заради своето отношение към колегите и феновете си. 

Това добро отношение обаче го вкара в първите страници на таблоидите преди няколко дни. След наградите "Оскар" Момоа беше забелязан в компанията на Кейт Бекинсейл, която носеше сакото му. Това беше перфектна почва за слухове, като социалните мрежи и медиите веднага се сдобиха със снимките, на които двамата актьори показват близост. Така се започна една тема за любов, която досега не беше коментирана от двете звезди. Но Джейсън Момоа наруши мълчанието си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

По време на интервю за Extra по време на премиерата на филма Ambulance в понеделник, актьорът реши да разкаже какво точно се е случило между него и Бекинсейл. Според думите му, двамата са разговаряли за Англия, където в момента Момоа снима втората част на "Аквамен". Актрисата пък е родом от страната, така че със сигурност й е било интересно да чуе впечатленията на своя колега. По едно време Джейсън решава да даде якето си на Кейт, просто защото й е станало студено. 

"Това е лудост. Всеки започна да ме пита дали имаме връзка. Не, не, беше чисто и просто кавалерство. На жената й беше студено", категоричен бе актьорът. Той настоя, че с Бекинсейл не са заедно, а действията му са били породени от джентълменство. "Вече няма да давам сакото си на никого", пошегува се Момоа. 

През януари Джейсън и съпругата му Лиза Бонет обявиха, че се разделят след петгодишен брак. Двамата имат и две деца - Накоа-Уолф (13) и Лола (14). "Всички ние усетихме натиска и предизвикателствата на тези променящи се времена... Започна революция и нашето семейство не е изключение. Затова споделяме новината, че нашето семейство се разделя в брака", написаха двамата. Те допълниха, че любовта между тях продължава да съществува, но пътищата им ги водят в различни посоки. 

След като присъства на премиерата на "Батман" през март тази година заедно с децата си, Момоа за първи път проговори как раздялата се е отразила на тях. "Прекарахме си чудесно в Ню Йорк. Благодаря на феновете и пресата, че не притиснаха децата ми. Трудно е да се разделяш под светлината на прожекторите. Оценявам факта, че уважавате нашето лично пространство", написа Момоа в социалните мрежи. 

Що се отнася до любовния живот на Кейт Бекинсейл, в момента тя също е свободна. Преди това актрисата беше омъжена за режисьора Лен Уайзман от 2004 до 2019 година. Бекинсейл споделя 23-годишна дъщеря с бившия си приятел Майкъл Шийн, с когто беше заедно от 1995 до 2003 година. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари