IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алисия Викандер за живота с Майкъл Фасбендър и 1-годишното им дете

8 април 2022 10 30

Актрисата за първи път споделя толкова много за семейството си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Алисия Викандер е известна с това, че предпочита името й да бъде свързвано с успехите на големия екран, а не с личните й истории. Актрисата рядко говори за семейството и брака си с Майкъл Фасбендър, успявайки дори да скрие бременността си от публиката. Сега обаче Викандер повдига леко завесата и споделя как двама много заети актьори съумяват да си поделят грижите за едногодишния си наследник без да използват услугите на бавачки. 

33-годишната звезда застана на корицата на Harper's Bazaar за една пролетна фотосесия, която беше придружена от лично интервю за всичко важно в живота й. Въпреки огромните си успехи на големия екран, най-важното за Викандер си остава семейството. Макар все още да отказва да разкрие пола и името на бебето си, звездата сподели малко повече за майчинството и семейния живот. 

"В малкото ми семейство със съпруга ми и детето, винаги пътуваме заедно. Това е правилото. Така си правим графиците, че единият винаги се грижи за бебето", разказва Викандер. В момента тя и Майкъл Фасбендър живеят в Лисабон и се наслаждават на моментите заедно. Двамата рядко присъстват на светски събития и не бяха споменали дали обсъждат темата за деца. Именно затова феновете бяха шокирани, когато през август 2021 година актьорите бяха забелязани на разходка, държейки бебе. 

Месец по-късно Викандер потвърди, че е станала майка за първи път по време на промотирането на новия си филм Blue Bayou. "Мисленето ми за живота се промени изцяло. Чувството е много хубаво и със сигурност ще се отрази на работата ми в бъдеще", каза шведската звезда пред списание People. Тя отказа да сподели повече детайли около бебето, но заяви, че се опитва да изживее всеки миг на максимум и да се наслади на семейството си. 

Алисия Викандер и Майкъл Фасбендър се запознават през 2014 година на снимачната площадка на филма The Light Between Oceans, където играят съпруг и съпруга. След успешно запазен в тайна годеж, двамата се женят в Ибиса през октомври 2017 година. "Не става въпрос за живеенето в сянка. Просто избираме няколко неща, които да не споделяме с целия свят", каза Викандер няколко седмици след сватбата. 

Алисия Викандер

Снимка: БГНЕС

Майкъл Фасбендър пък заяви, че е свикнал да игнорира въпроси за личния си живот. "Не е трудно. Просто отговарям само на това, което искам. Другите неща ги подминавам", споделя той през 2016 година. 

Въпреки пазенето на личния си живот далеч от публичното пространство, Викандер винаги е казвала, че иска да има здраво и щастливо семейство. "Винаги съм искала деца. Никога не съм била бременна, но се надявам да имам семейство някой ден", казва тя пред Elle през 2017 година. Допълва, че това ще отвори изцяло нова глава от живота й и ще бъде истинско приключение. 

Алисия Викандер

Снимка: Getty Images

В момента Викандер и Фасбендър се опитват да нагодят графиците си заради детето, но това не означава, че двамата няма да работят повече заедно. През 2020 година актрисата споделя, че би искала отново да се появи на големия екран със съпруга си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

o ( преди 2 години )
И двамата са много симпатични. Изглеждат естествени и нормални.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар