IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алиса Милър отговори на слуховете за раздялата с Андрю Гарфийлд

8 април 2022 17 50

Звездната двойка е все още заедно

Снимка: Getty/БГНЕС

Наскоро в мрежата се появиха слухове, че Андрю Гарфийлд и Алиса Милър са се разделили. Твърди се, че причината за разпадането на отношенията е много натовареният работен график на звездите. Сега стана известно какво мислят самите влюбени за това.

Оказа се, че новината за раздялата на двойката е фалшива. В социалните си мрежи Алиса публикува своя снимка с Андрю. Под публикацията моделът се подигра на слухове за проблеми в отношенията с гаджето си. „Ако клюкарствате, тогава поне направете снимка, на която съм сладка. Хаха, обичам те", написа тя.

Припомняме, че романтичната връзка на влюбените стана известна през ноември миналата година. Двойката е била забелязана да се разхожда заедно многократно. Двамата се появиха за първи път заедно на наградите на Screen Actors Guild Awards.

Също така Милър подкрепи половинката си по време на неговото гостуване в шоуто на Стивън Колбърт през февруари тази година. Тогава той промотира най-новия си филм „Тик, Тик... Бум!“, за чиято роля получи и първата си номинация за „Оскар“. В продукцията той се превъплъти в образа на композитора Джонатан Ларсън.

През 2014-та година Алиса Милър, която се е появявала на кориците на много модни списания, както и на каталога за бански Sports Illustrated, имаше романтична връзка с Джейк Джиленхол. Гарфийлд от своя страна излизаше с актрисата Ема Стоун и певицата Рита Ора.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари