IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Мадона отново предизвиква

13 април 2022 17 50

Лурдес Леон стана известна със смелите си изказвания

Снимка: БГНЕС

Дъщерята на Мадона и актьора Карлос Леон, Лурдес Леон, е известна със своите смели изказвания и отказ да се съобрази с така наречените стандарти за красота на обществото. Моделът активно насърчава позитивността на тялото и естественото отношение към него.

И така, звездата гордо участва в колаборацията на Calvin Klein и Palace с небръснати подмишници.

В един от кадрите Лурдес позира в овърсайз суитшърт и къси шорти от еластична материя. На друга снимка дъщерята на певицата се появи по бельо. В същото време тя вдигна ръце зад главата си, като никак не се смути от неепилираните зони.

Актрисата Джоан Колинс, актьорът Уилем Дефо и британският модел Адвоа Абоа също участваха в рекламата на новата линия бельо.

Имайте предвид, че смелите снимки на Лурдес Леон често предизвикват много спорове. Например през 2021 г. моделът показа небръснати подмишници на бала Met Gala, а през 2020 г., прегръщайки майка си, докато си почива в Ямайка.

Освен това на афтърпартито на филмовата награда „Оскар“ момичето се появи в разкриващо облекло, заради което отново беше критикувано в мрежата. Новата реклама на Calvin Klein също беше посрещната с вълна от недоволни коментари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

Аманотавант ( преди 1 година )
Аз съм и истинския баща по ДНА - то.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Криси ( преди 1 година )
Е тя и майка и Мадона като млада беше една космата италианка с една вежда и ужасна брадавица.Доре че усети момента на годините в които живееше .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ани ( преди 1 година )
Коя е майката,та се чудим на дъщерята.Трябва на я надмине !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар