IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Айрланд Болдуин си направи лифтинг на лицето на 26 години!

14 април 2022 15 00

Дъщерята на Ким Бейсинджър обясни защо се е подложила на процедурата

БГНЕС

БГНЕС

Айрланд Болдуин разкри в своя Instagram профил, че се е подложила на козметичната процедура „FaceTite“ (вид лифтинг), въпреки че е едва на 26 години. Дъщерята на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин обясни и защо се е решила на това, след като много хора я критикуваха в социалните медии за постъпката ѝ. Айрланд описа процедурата като „минилифтинг на лицето“. Тази процедура по принцип не е характерна за толкова млада възраст.

Блондинката обясни във видео в TikTok, че процедурата е продължила само един час в кабинета на лекаря и не е изисквала упойка. „Не лягаш под ножа. Нищо общо няма с това. Причината, поради която го направих, е че имах упорита двойна брадичка и отпусната кожа на лицето си“, каза тя.

„Въпреки че напълнях, а и годините ми напреднаха, тази кожа изобщо не изчезна. Само ставаше все по-зле и по-зле“. Айрланд добави, че се ужасява от анестезиите и като цяло не ѝ харесва, че се поставят, и от пластичната хирургия като цяло. Болдуин също така каза, че диетите и спортът не са разрешили естетическия ѝ проблем, а „джобът от мазнини“ под брадичката ѝ не е изчезнал дори когато тя е била „страшно кльощава“ и е страдала от „набор от хранителни разстройства“.

Що се отнася до извършването на процедурата на толкова млада възраст, Болдуин казва, че вярва, че е избрала „най-подходящата за възрастта си и минимално инвазивна опция“.

„Аз съм на 26. Не съм малолетна. Пълнолетна съм, направих този избор и не мога да бъда по-щастлива“, казва тя. Болдуин също изрази разочарованието си, че е критикувана от обществеността. „Всички сте толкова критични! Или ще се ядосвате на хората, които крият козметичните си интервенции, или ще се ядосвате на хората, които си признават за тях. Не можете да се ядосвате на всички“, казва тя. „Аз избирам да бъда открита и прозрачна за тези неща, защото не искам да подвеждам никого.“

Поради тази причина звездната наследница признава, че не използва филтри за лице в социалните медии и твърди, че никога не си е правила никакви други „модификации“ на лицето или тялото си. Моделът е известен с това, че се държи много откровено с последователите си в социалните мрежи.

Болдуин разкри в неделя, че се е подложила на процедурата заедно с 29-годишната си братовчедка Алая, като сподели снимка на двете, с увити в превръзки лица. Алая е по-голямата сестра на Хейли Бийбър и дъщеря на актьора Стивън Болдуин.

Айрланд има история на споделяне на личния си живот в социалните медии и е открита за борбата си с тревожността. Дъщерята на Алек Болдуин и Ким Бейсинджър сподели през януари, че страда от кардиофобия, тревожно разстройство, което я кара да живее в постоянен страх да не умре от сърдечен удар.

„Безпокойството ми стана толкова лошо, че един ден извиках линейка и ме откараха в спешното, където парамедици и лекари ме увериха, че сърцето ми си е наред“, сподели тя в Instagram.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

o ( преди 2 години )
Нали клиниките за "естетична" хирургия им плащат луди пари. Да гледат и други с малко мозък и да си дават парите за "красота".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Една ( преди 2 години )
За съжаление Айрланд не притежава и грам от красотата на майка си или поне от чара на баща си.Как от такива красиви и талантливи родители се раждат такива безлични и бездарни деца?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар