IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никълъс Кейдж: Липсва ми пеенето на детски песнички

1 май 2022 21 00

Актьорът няма търпение да бъде баща отново

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Никълъс Кейдж е повече от щастлив отново да се захване с бащинството.

По време на интервю с Access Hollywood, където промотираше новия си филм The Unbearable Weight of Massive Talent, 58-годишният актьор изрази вълнението си от факта, че ще става баща за трети път. Петата му съпруга – Рико Шибата – е бременна с първото им общо дете. Кейдж има двама сина – Кал-Ел (16) и Уестън (31), които се раждат от предишни връзки.

След като момчетата вече са големи и нямат нужда от постоянните грижи на баща си, Кейдж е започнал да изпитва носталгия по времето, когато е трябвало да бди над тях. „Синовете ми вече са големи и ми липсва ходенето в магазини за играчки. Липсва ми пеенето на детски песнички и люлеещият се стол. Нямам търпение да се върна към тези моменти“, казва актьорът.

Никълъс Кейдж

Снимка: Getty Images

През януари тази година беше обявено, че Кейдж и Рико Шибата очакват първото си дете заедно. Говорител на семейството заяви, че двамата са на седмото небе от щастие и нямат търпение да посрещнат бебето. Засега полът и датата на раждане не се споменават, както и няма снимки на бъдещата майка с наедряло коремче.

Никълъс се жени за петата си съпруга на 16 февруари 2021 година в Лас Вегас. Денят е специално избран, за да почете рождения ден на покойния баща на актьора. През миналия месец стана ясно, че бъдещите родители вече са избрали имена за детето си. Ако е момче, то ще се казва Акира Франсеско, а ако е момиче – Ленън Ауги.

Никълъс Кейдж

Снимка: Getty Images

„Ауги беше прякорът на баща ми. А чичо ми (Франсис Форд Копола) реши да смени името си на Франсеско“, казва Кейдж пред списание GQ. Според изданието, актьорът има снимка от ултразвука на детето, която е показал пред репортерите. Казал, че бебето все още е много малко и изглежда като грахово зърно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари