IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Шарапова очаква първото си бебе!

20 април 2022 11 00

Спортистката обяви новината в Instagram навръх рождения си ден

БГНЕС

БГНЕС

Мария Шарапова направи очарователно съобщение в своя Instagram профил, а именно че очаква първото си дете. Звездата на женския тенис обяви вълнуващата вест навръх своя 35-и рожден ден във вторник, като написа: „Скъпоценно начало!!! Яденето на торта за двама на рожден ден винаги е било мой специалитет.“ Към тези думи тя добави и снимка от идиличен плаж, на която се вижда заобленото ѝ голо коремче.

Шарапова очаква бебе от своя годеник – Александър Гилкс, за когото детето също ще е първо, въпреки че той има един неуспешен брак зад гърба си. Феновете и приятелите на пенсионираната тенис звезда се втурнаха да я поздравяват за щастливото събитие в секцията за коментари.

Мария и 42-годишният Гилкс са заедно от 2018 година. През декември 2020 г. петкратната шампионка от Големия шлем потвърди годежа си с британския търговец на изкуство, който е съосновател на онлайн аукционната къща Paddle8, а освен това е и милионерски наследник. Семейството на красавеца Александър произхожда от богат британски род – производители на уиски. Той също така е приятел с принц Хари и е излизал в миналото с Пипа Мидълтън.

Ден преди да обяви бременността си, бившата приятелка на Григор Димитров, сподели снимка от екзотична дестинация, където обяви, че смята да прекара великденските празници и рождения си ден. Очевидно поводите за романтичната почивка са цели три!.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари