IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийт Дейвидсън се чуди дали да се снима за Кардашян

26 април 2022 10 50

Искат комика в риалити шоуто на известната фамилия

Getty

Getty

Пийт Дейвидсън се чуди дали да се снима за новото тв шоу на клана Кардашян. Според близки до комика, неговото гадже Ким ще направи всичко възможно да го привлече. Но той се двоуми дали да се появи в поредицата на канала Hulu.

„Кариерата му тръгна нагоре, за какво му трябва това?“, казва източник на Page Six. И посочва, че негови приятели се опитват да го разубедят за участието.

В момента Дейвидсън е на екран с предаването Saturday Night Live. Той работи и по биографичен филм за певеца Джоуи Рамон. Има и друг проект, озаглавен American Sole.

Ким Кардашян

БГНЕС

Макар 28-годишният Пийт да е излизал и с други известни жени, досега той предпочиташе да не споделя за личния си живот в социалните мрежи. И според неговите близки, ако показват ежедневието му, той ще изгуби онова лично пространство, което пази само за себе си.

„Преди да срещне Ким, никой не знаеше какво прави Пийт (през цялото време)“, обяснява още източникът. Според него, ако той се съгласи да влезе в риалити формата, това е сигурен начин за убиване на връзката му.

Друг близък до комика споделя, че все пак той не е притиснат да се снима с Ким Кардашян.

По-рано този месец Пийт Дейвидсън и Ким Кардашян се появиха на премиерата на The Kardashians в Лос Анджелис.

Преди време 41-годишната звезда, която наскоро се разведе, сподели, че не настоява и не е снимала епизоди с по-младото си гадже.

„Не съм против това. Просто не е това, което той прави“, каза тя тогава.

Пийт Дейвидсън обожавал марката на Ким Кардашян

Откакто Пийт Дейвидсън и риалити звездата официално са двойка, тя говори по-често за него пред медиите. В интервю за E!News, тя сподели, че той е голям фен на нейната линия оформящо бельо.

След като станали по-близки, комикът се сдобил с разнообразие от тениски, ризи и бельо на Skims.

Хайди Клум, Тайра Банкс, Джулия Фокс, Гуинет Полтроу и дори Марта Стюарт, са сред известните личности, които залагат на марката Skims.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари