IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шейлин Уудли понася тежко раздялата с Арън Роджърс

8 май 2022 12 00

Дали двамата ще си дадат пореден шанс?

Снимка: БГНЕС

Преди ден 30-годишната Шейлин Уудли беше видяна по улиците на Ню Йорк с доста занемарена визия. Без грим и с разрошена коса, актрисата изглеждаше окаяна, разхождайки се сама из града.

Прави впечатление, че папараците уловиха разстроената Уудли в същия ден, когато стана известно за втората ѝ раздяла с 38-годишния атлет Арън Роджърс, с когото тя се опитваше да подобри отношенията си през последните няколко месеца. Това се случва, след като те развалиха годежа си по-рано тази година, но след това се опитаха да се помирят.

„Шейлин се опита да направи крачка напред и прекара време с Арън, но бързо разбра, че нищо няма да се промени“, каза източник, близък до звездата. „Нямаше причина да продължи връзката и тя отново я прекрати.“

Когато Шейлин и Арън за първи път се разделиха през февруари, пресата съобщи, че „те са две много различни личности“. „И двамата са фокусирани върху кариерата си, което ги разделя в различни посоки“, добави източникът.

Месец след обявяването на анулирането на годежа, актрисата беше видяна да седи в скута на Арън, по време на среща с приятели и дегустация на вино на открито.

„Изглеждаха наистина щастливи“, каза източник пред списание People по това време. „Те се целунаха един друг и бяха много нежни.“

Междувременно 38-годишният Роджърс беше видян да се мотае с модел на мач на „Милуоки Бъкс“ миналата седмица. Уудли, изглежда, трудно се разделя с Роджърс – напоследък тя се появява публично, без да прикрива разстроените си чувства, което се отразява и на външния ѝ вид.

Двамата имаха бурна връзка и се говореше, че Роджърс иска дете от актрисата. Те вече претърпяха една раздяла, така че не е сигурно дали няма да си дадат пореден шанс.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари