IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Светлана Гущерова дарила Христиан с още едно момче

3 май 2022 14 40

Плеймейтката роди третата си рожба преди броени дни

IStockphoto

IStockphoto

Светлана Гущерова дарила съпруга си Християн с още едно момче. Това стана ясно от официалния Instagram на плеймейтката. Там тя не уточни пола, но нейна снимка го издаде.

Многодетната майка, която криеше бременността си до последно, публикува кадър, на който храни гълъбите на прозореца в болницата с бисквити. Там на ръката ѝ се вижда, че има синя гривна.

Според някои последователи на Гущерова, птицата е добра поличба.

Припомняме, че плеймейтката роди преди броени дни. На 29 април тя сподели история в социалните мрежи. В нея я видяхме в стаята в Майчин дом, държаща букет в ръце. Тогава тя не уточни никакви подробности за бебето.

Светлана Гущерова бе доста обрана в Instagram по време на своята бременност. Заради снимките, които публикуваше, мнозина заподозряха, че тя очаква третата си рожба.

Семейство Гущерови имат и две по-големи деца – момченце, което се роди по-миналата есен. То се казва Добромир, докато кака му, която е с близо година по-голяма, носи името Анелия-Добромира.

„Любовта е най-силното чувство... Любовта ни дава криле, прави ни уязвими, наранява ни, дарява ни и най-вече ни кара да дишаме спокойно и дълбоко... Твоята любов, Христиан Гущеров, не само ме накара да живея, а ме накара да повярвам, че имам криле с които мога да полетя и на край света стига да знам, че сме хванати за ръце!“, пише русокоската, говорейки за своя съпруг, от когото вече има трима наследници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари