IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скалата на 50 и още звезди, които достигат този юбилей през 2022

8 май 2022 18 00

Дуейн Джонсън, Еминем, Камерън Диас...

БГНЕС

БГНЕС

Само преди няколко дни, на 2 май, Дуейн Джонсън – Скалата навърши 50 години. По този повод ще ви представим всички по-популярни и обичани знаменитости, които достигат този ключов юбилей през 2022 г. или казано с други думи, са родени през 1972.

Започваме с превърналия се от професионален кечист във филмова звезда – Дуейн Джонсън. В момента той е един от най-добре платените актьори в Холивуд, а освен това е и много успешен продуцент. От неговия звезден завой в „Кралят на скорпионите“ през 2002 г. до „Феята на зъбките“ през 2010 г. и нататък през „Круиз в джунглата“ и „Червена бюлетина“, кариерата на Дуейн не е нищо друго освен многостранна и впечатляваща. Той дължи много от щастието си на брака си с певицата Лорън Хашиан, която е майка на двете му по-малки дъщери – Жасмин и Тиана. Двамата се познават от 2008 година, заедно са от 2007 г., след като той официално се разведе с първата си съпруга Дани (от която има още една дъщеря). Те сключиха брак през 2019-а в родината му – Хавай.

Основателката на лайфстайл марката Goop и носителката на награда „Оскар“ за ролята си във „Влюбения Шекспир“ актриса Гуинет Полтроу, която може да се похвали с топхитове като „Седем“, „Железният човек“, „Ема“, „Плъзгащи се врати“ и др. ще празнува своя 50-ти рожден ден на 27 септември. Красивата блондинка е родена в Калифорния и всъщност е холивудска наследница. Тя е дъщеря на актрисата Блайт Данър и на продуцента Брус Полтроу. Семейството на баща ѝ са ашкенази имигрирали от Беларус и Полша, докато майка ѝ е потомък на пенсилвански немци.

Освен с актьорската си кариера и успешния си бизнес Полтроу е известна и с връзките си с популярни мъже като Брад Пит (за когото е била сгодена), Бен Афлек, Люк Уилсън, Крис Мартин (от когото има две деца). В момента тя е щастливо омъжена за продуцента Брад Фалчък.

На 20 април пищната красавица от „Спасители на плажа“ и „Страшен филм“ Кармен Електра също с е сбогува с 40-те си години и навърши 50. Тя е родена с името Тара Лий Патрик в Синсинати, но когато отива да живее в Лос Анджелис се запознава с певеца Принс, който успява да я убеди да смени името си на Кармен Електра и дори се опитва да ѝ помогне да започне музикална кариера. Сексапилната Кармен е известна и с брака си със скандалния баскетболист Денис Родман.

Колежката на Кармен – Джени Маккарти, която също е била модел на „Playboy“, ще навърши 50 години на 1 ноември. Джени е актриса, модел и съдия в „Маскираният певец“. Тя имаше връзка с Джим Кери, а от няколко години е омъжена за Дони Уолбърг – брат на актьора Марк Уолбърг. Джени е братовчедка на комедийната актриса Мелиса Маккарти.

Звездата от „ „Събудих се на 30“, „Пич, къде ми е колата?“ и „Пърл Харбър“ Дженифър Гарнър навърши 50 на 17 април. Нейният бивш съпруг, баща на трите ѝ деца и носител на „Оскар“ актьор и сценарист Бен Афлек пък ще достигне този специален юбилей на 15 август. В момента Бен е на върха на щастието в личния си живот, след като след дълги години раздяла се събра отново с друга известна Джен, а именно с Дженифър Лопес, за която беше сгоден още преди да се влюби и ожени за Гарнър.

Красавицата от сериала „Модерно семейство“ София Вергара също навършва 50 години скоро – на 10 юли. Сексапилната актриса с колумбийски корени е щастливо омъжена от 7 години за актьора Джо Манганиело. Тя има и 30-годишен син Маноло, когото ражда още в тийнейджърска възраст.

Актрисата от „Професия: блондинка“ и „Жестоки намерения“ Селма Блеър ще отбележи своя 50-и рожден ден на 23 юли. През последните години Селма е известна с това, че се бори публично с болестта множествена склероза.

На 30 август Камерън Диас – която направи своя дебют в игрален филм през 1994 г. в хита „Маската“, в която се появи заедно с Джим Кери, ще се присъедини към клуба на 50-годишните. Чаровната актриса през последните години се пенсионира от киното, за да се отдаде на семейния си живот с музиканта Бенджи Мадън, от когото има една дъщеря – Радикс.

На 6 септември номинирания за „Еми“ британски актьор Идрис Елба също ще навърши 50.

На 22 декември френската актриса, певица и модел Ванеса Паради, която има две деца от скандалната холивудска звезда Джони Деп (Лили-Роуз и Джак), ще навърши 50 години. Ванеса се е дистанцирала от драмите около своя бивш мъж Джони и публичните му съдебни дела с Амбър Хърд. Преди четири години тя се омъжи за френския режисьор и сценарист Самюел Беншетри.

На 6 август момичето от групата Spice Girls Гери Халиуел, която сега носи фамилията Хорнер, също ще навършва 50 години. Червенокосата Джинджър Спайс е омъжена за милиардера от Формула 1 Кристиан Хорнер, който е шеф на отбора на Red Bull. Тя има дъщеря и син.

Освен Гери и Идрис, други известни британци, които ще навършат 50 години през 2022 са Джуд Лоу и Лиъм Галахър. Джуд е известен с филмите си „Талантливият мистър Рипли“, „Шерлок Хоумс“ и „Гатака“. Неговият рожден ден е на 29 декември. Само преди две години, в началото на пандемията, Джуд се сдоби с шесто дете, което е от последната му съпруга – психоложката Филипа Коен.

На 21 септември английската рок звезда Лиъм Галахър и бивш фронтмен на групата Oasis също навършва 50 години. Наскоро Лиъм сподели, че страда от артрит и че живее в постоянни болки.

Актьорът от хитовия сериал „Бягство от затвора“ и „Легендите на утрешния ден“ Уентуърт Милър навършва 50 години на 2 юни. Слим Шейди също остарява постепенно! Най-известният и уважаван бял рапър в света – Еминем, ще навърши 50 години на 17 октомври.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари