IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел показа любовното си гнездо с Рич Пол

13 май 2022 10 30

Попзвездата купи имението на Силвестър Сталоун

Getty Images

Getty Images

Адел разкри, че тя и гаджето ѝ Рич Пол са задълбочили отношенията си и са се преместили да живеят заедно. Попзвездата дори публикува в своя Instagram профил снимка на новата им къща. Това се случва само няколко дни след като спортния мениджър пропусна 34-ия рожден ден на певицата и веднага се появиха слуховете, че двамата са се разделили. От новата публикация на Адел обаче се вижда, че тя и Рич Пол са си все така щастливи заедно и дори празнуват новия етап от връзката си.

Британската звезда сподели красива серия от снимки в социалната медия, на които се вижда новия, бял и разкошен дом, който тя и Рич ще споделят в бъдеще и от който вече държат ключовете. „Времето лети“, е написала под кадъра изпълнителката на Easy on Me, намеквайки, че двамата с Пол вече са закръглили една година откакто са заедно и споделяйки снимки в ретроспекция от началото на връзката им през миналата пролет – досега.

Снимките в поредицата показват множество очарователни моменти на двойката заедно, като например когато Рич подкрепи певицата, докато тя работи благотворително в „Макдоналдс“, на друг кадър двамата присъстват на игра по софтбол, а на трети – той я целува нежно зад кулисите на събитие. На последната снимка Адел държи нещо като лист с късметче, което гласи: „Намерихте си добра компания – наслаждавайте се“.

През декември източник, приближен до двойката сподели в медиите, че Адел и Рич са „перфектни един за друг и се допълват много добре“. „Всеки, който познава Адел, знае, че на нея ѝ е нужен силен мъж, за да ѝ е интересно, а Рич е точно такъв. Той не е познат на хората, но е много влиятелен в това, което прави.“, допълни източникът пред HollywoodLife.

Колкото до новото мегаимение на Адел и Рич в Бевърли Хилс, то е бивш дом на холивудския актьор Силвестър Сталоун и доскоро се предлагаше на пазара на недвижими имоти за сумата от 58 милиона щатски долара. Вече се знае и кой е неговият купувач.

Колкото до 75-годишния екшън ветеран, наскоро той се премести да живее със семейството си във Флорида, като първоначално той искаше $110 милиона за разкошния си имот, но очевидно е свалил цената доста.

Имението разполага с общо осем спални и огромна 3,5 акра земя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари