IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли разочаровала фенове, че не осиновява дете от Украйна

16 май 2022 11 00

Според фенове, тя обещала да го направи, но не изпълнила обещанието си

Анджелина Джоли разочаровала фенове, че не осиновява дете от Украйна

Анджелина Джоли е една от звездите на Холивуд, която осиновява деца от различни краища на света, подобно на Мадона, Чарлийз Терон и др. Джоли има общо шест деца, като половината от тях са именно взети от бедни страни.

Миналата седмица Анджелина Джоли неочаквано отлетя за град Лвов. Звездата разговаря с местни жители, бежанци и посети сиропиталище, разположено на 90 км от града, където направи гръмко изявление.

Актрисата обясни, че се интересува от деца, които растат без родители, активно учат английски и правят големи крачки. Тя публично обеща, че ще осинови едно от децата и дори даде контактите на своите мениджъри за документи. Впоследствие обаче се оказа, че това изказване е само нашумяла PR кампания.

Връщайки се у дома в САЩ, Анджелина Джоли забрави за обещанията си. Първоначално нейните представители отложиха регистрацията на настойничеството, след това спряха да отговарят на съобщения, а по-късно напълно спряха всички взаимодействия със сиропиталището.

Феновете на холивудската звезда бяха разочаровани от този акт. Те изразиха недоволството си в социалните мрежи. „Непоносимата мерзост да бъдеш“, „PR момиче!“, „Това е нейната същност“, „Жалко за децата“, „Трябва да се срамува от думите си“, пишат интернет потребители.

Припомняме, че през 2005 г. Анджелина Джоли планираше да осинови 7-месечно руско момченце от сиропиталище. Хлапето беше едно от няколкото сирачета, които звездата прегърна по време на двудневно пътуване до Москва. Изведнъж обаче след известно време знаменитостта промени решението си и спря да общува с детското заведение.


Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари