IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Момоа с нова любов след раздялата с Лиза Бонет

17 май 2022 18 00

Актьорът се завърна към романтиката

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Джейсън Момоа има нова дама в живота си след раздялата с Лиза Бонет.

Няколко източника споделят пред списание People, че 42-годишният актьор е започнал връзка с 10 години по-младата си колежка Ейса Гонсалес. За момента отношенията между двамата не са сериозни, като близки до тях разказват, че всичко е съвсем непринудено и забавно. И Момоа, и Гонсалес са доста заети с професиите си, като това им пречи да се обвържат по-сериозно.

Новината за новата връзка на Джейсън идва няколко месеца, след като той обяви, че се разделя с Лиза Бонет, с която беше 20 години заедно, пет от които бяха женени. Двамата имат и две деца – Лола и Накоа-Уолф. Бонет също така е майка и на Зоуи Кравиц, която се ражда от брака ѝ с Лени Кравиц.

През март пък Момоа беше забелязан в компанията на друга красива дама – Кейт Бекинсейл. Двамата присъстваха на партито на Vanity Fair след наградите „Оскар“, където актьорът даде сакото си на своята колежка. Това веднага накара медиите да напишат, че двамата са заедно, но Джейсън побърза да отрече слуховете. „Това е лудост. Всеки ме пита дали излизам с нея. Не, просто бях джентълмен. На дамата ѝ беше студено“, категоричен бе той.

Момоа допълни, че Бекинсейл е много мила, а той просто е искал да ѝ осигури по-топла и уютна вечер. Пошегува се, че повече няма да дава сакото си на никого.

Преди месец актьорът пък беше забелязан да присъства на премиерата на филма Ambulance, който е с участието на Ейса Гонсалес. Двамата обаче не се появиха заедно на червения килим.

През лятото на 2020 година Гонсалес създаде слухове за връзка с Тимъти Шаламе, след като двамата бяха забелязани на ваканция в Мексико. Според източници, двамата са отишли в родната страна на актрисата с няколко приятели и са останали в луксозен курорт. Преди това актрисата беше във връзка с Джош Дюамел, но натоварените им графици ги разделиха.

Засега нито Елса Гонсалес, нито Джейсън Момоа са коментирали връзката си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари