IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прически лято 2022: Мария Бакалова вече не е блондинка

16 май 2022 14 50

Актрисата подкрепи братя Пулеви в Лос Анджелис

БГНЕС

БГНЕС

Медени тонове в косите – един от най-новите трендове за прически лято 2022. Именно на такива заложи Мария Бакалова. Младата актриса, номинирана за награда „Оскар“, показа своята нова визия в Instagram.

„Нова роля, нов облик“, написа българката в социалната мрежа. И благодари на своя колорист за чудесния резултат.

Бакалова споделя една снимка, на която демонстрира своя нов цвят на косата, който е перфектен за прически лято 2022. На нея няма и следа от русото, с което сме свикнали да я виждаме през последната една година.

Боядисването в огненочервени и медени нюанси, се появи още през пролетта на 2021 г. Тогава сестрите Хадид заложиха на такива за своите нови прически. И ето че за предстоящия нов сезон, тази тенденция отново е актуална.

В своя профил в Instagram, Трейси Кънингам, която се грижи за косата на Мария Бакалова, показва как я боядисва през април, за да бъде в пълен блясък за „Оскарите“.

Мария Бакалова подкрепи братя Пулеви в САЩ

Преди да се похвали със своя нов цвят на косата, българката бе забелязана в публиката на боксовата гала с участието на Кубрат и Тервел Пулеви. Там, заедно с други наши сънародници, тя подкрепи двамата братя.

„Гордея се с тези момчета. Бяха страхотни и двамата. Ние сме българи и трябва да се подкрепяме независимо в кой край на света се намираме“, сподели Мария от зала „Форум“ в Лос Анджелис.

Бакалова признава, че не разбира кой знае колко от бокс, но с голямо вълнение дошла, за да види Пулеви.

„Много ми беше притеснено, за първи път гледах бокс, при това – на живо. Изкарах цялата вечер само на вода“, разказа тя.

В своята история в Instagram актрисата сподели, че е била в компанията на свой приятел. И качи снимка с Кубрат Пулев – непосредствено след неговата победа.

На кадъра се вижда променената визия на Бакалова.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Щастлива ( преди 1 година )
Изглежда значително по-добре с този цвят, русото не и отива
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар