IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Морено: Излизах с Елвис, за да вбеся Марлон Брандо

17 май 2022 17 50

Актрисата призна, че е искала да си върне на бившия заради изневяра

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Какво бихте направили, ако научите, че половинката ви изневерява? Бихте ли започнали друга връзка, за да отмъстите, или ще оставите всичко в миналото и ще продължите напред? Рита Морено има отговор на този въпрос.

90-годишната актриса беше гост в предаването The View, където разкри по какъв начин е отмъстила на бившия си Марлон Брандо заради неговите изневери по време на 8-годишната им връзка. В интервюто си тя разкрива, че актьорът постоянно е имал взаимоотношения с други жени докато двамата се събирали и разделяли през годините.

„Намерих бельо в къщата му и разбира се, бях съсипана. Прибрах се вкъщи, обляна в сълзи, защото бях гневна и ядосана заради наивността си. На следващия ден ми звънна телефонът и от другата страна беше полковник Том Паркър. Каза ми, че клиентът му, Елвис Пресли, ме е видял по време на събитие на 20th Century Fox и е харесал гледката“, разказва Морено. Актрисата получила покана за среща, която веднага приела.

Рита допълва, че е излизала с Елвис на няколко пъти и го описва като „сладък, но скучен“. Целта ѝ обаче била да вбеси Марлон Брандо и тя е била постигната. „Когато той разбра, не му отне много време. Започна да хвърля столове. Беше много ядосан. Беше прекрасно. Аз просто седях там, докато той хвърляше столове и викаше“, казва Морено. Тя имитира и поведението си в ситуацията, разглеждайки маникюра си и показвайки че по никакъв начин не е била впечатлена от реакцията на Брандо.

Рита Морено и Марлон Брандо се запознават, когато тя е на 22 години, по време на снимките на биографичния филм за Наполено, „Desiree“. Животът и кариерата на актрисата, както и връзката ѝ със сексапилния ѝ колега, са детайлно разказани в документалния филм „Рита Морено: Просто момиче, което реши да се пробва“. Той направи своята премиера по време на фестивала „Сънданс“ през 2021 година и вече е достъпен в Netflix.

„Той беше човекът, на когото не можех да угодя. Не го знаех, не бях наясно с това. Но той беше единственият, на когото исках да угодя. Той беше човекът, за когото исках да се омъжа“, казва Морено в документалния си филм.

През 2017 година актрисата разкрива, че Брандо е бил най-голямата ѝ тръпка в живота и все още пази снимката му от „Кръстникът“ на нощното шкафче в спалнята си. „Защо държа снимка на Марлон Брандо? Защото той беше една от големите ми любови. Това е тръпката на живота ми, а от другата страна е любовта на живота ми“, казва Морено, посочвайки към снимка със съпруга си.

През 2013 година излиза биографичната книга на звездата, където се разказва още по-детайлно за връзката ѝ с Брандо. През това бурно време е имало от всичко – любов, раздяла и драми. Според Морено, тя е претърпяла аборт и е била на ръба на самоубийство. Актрисата казва, че терапията, напускането на Холивуд и завръщането към театралната сцена на Ню Йорк са ѝ помогнали да се справи с трудното време.

Все пак, сватбата ѝ с Леонард Гордън през 1965 година е изиграла най-голяма роля в събирането на всички парченца от живота. „Ние се балансираме. Аз съм точната домакиня, но обичам да готвя, да пека, дори да гладя, но не защото е задължително“, казва тя пред списание People през 1975 година.

Години по-късно, Брандо е бил посрещнат в семейството на Морено и Гордън като добър приятел. „Дъщеря ми се прибра един ден от училище и го завари да свири на конга. Наричаше го „мъжът с барабаните“, разказва актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари