IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Парис Джексън за баща си: Хипи пич, който обича свободата

17 май 2022 11 00

Дъщерята на краля на попа със спомени за него

Снимка: БГНЕС

Парис Джексън, дъщеря на световноизвестния Майкъл Джексън, разкри на какво я е научил кралят на попа преди да почине през 2009 г.
„Бях отгледана от свободолюбив хипи пич, така че ни научиха, че красотата идва отвътре – и до ден днешен все още вярвам в това“, каза Парис в ново интервю.

Според модела и певица, любимият ѝ начин да се изразява е пиърсинг и татуировки по цялото тяло, както и отскоро професионалният грим: „Оценявам креативността зад това“, подчерта тя.

Джексън обясни, че израстването в едно от най-известните семейства в света означава, че тя е имала трудни отношения с красотата и себеприемането“.

По-рано Парис говори за това как баща ѝ е вдъхвал на децата си любов към работата и добър вкус към музиката: „Баща ми наистина се погрижи да сме културни, възпитани и образовани, а не само да ни показва блясък и скъпи хотели.

„Като деца той ни научи как да печелим пари. Ако искахме пет играчки от FAO Schwarz или Toys R Us, трябваше да прочетем пет книги. Наградата трябва да бъде спечелена, а не просто да има безусловно право на определени неща“, припомни си още Парис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари