IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари и Меган Маркъл искат да снимат за Netflix на годишнината от управлението на Елизабет II

17 май 2022 15 00

Дали от Двореца ще позволят?

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро стана ясно, че по време на предстоящото посещение във Великобритания, за да отпразнуват платинената годишнина от управлението на кралицата, херцогът и херцогинята на Съсекс, заедно с децата си, ще останат в Уиндзор. Кралица Елизабет II настоя, че филмовият екип на Netflix няма място на гала събитието и забрани на принц Хари и Меган Маркъл да снимат документалния си филм по време на семейното събитие.

Въпреки това шефовете на Netflix изглежда са намерили вратичка това да стане, пише OK Magazine. Те се надяват да заснемат ексклузивни кадри на двойката в първия им семеен дом – Frogmore House.

Все още не е известно дали служителите на Бъкингамския дворец ще пречат на снимките, но по-рано беше съобщено, че силите за сигурност на Обединеното кралство се готвят да следят отблизо движението на екипа на Netflix в Лондон и околностите по време на честванията на платинения юбилей на царуването на Елизабет II в началото на юни.

Източник, близък до кралското семейство, отбеляза, че херцозите на Съсекс са „наивни“, вярвайки, че всички врати са отворени за тях и екипа на Netflix и всяка тяхна идея ще бъде „просто одобрена“.

Заснемането на Frogmore House ще изисква одобрението на настоящите обитатели – внучката на кралицата, принцеса Юджини, и нейния съпруг Джак Бруксбанк. Надяваме се, че любимата братовчедка на Хари няма да попречи на посещението на Netflix, защото тя все още продължава да общува с херцозите на Съсекс повече от всеки друг член на кралското семейство.

Говорител на Netflix каза: „Годишнината е най-голямото събиране на кралски особи на Обединеното кралство от години и това означава, че Хари и Меган ще бъдат с всички. Освен публична демонстрация на единство между членовете на семейството на балкона на Бъкингамския дворец, от компанията искат ексклузивни кадри. А мечтата им е да надникнат в задкулисния кралски свят, който хората никога досега не са виждали.

Това, което се случва във Frogmore House, всъщност е лична и спокойна комуникация между роднините на Елизабет II. Frogmore е сива зона по отношение на това дали е под постоянната юрисдикция на придворните. Ако всички се съгласят да се снимат сцени там, това ще бъде ексклузивен, уникален материал, който никога досега не е виждан“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари