IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятелка на Джони Деп смята, че Амбър Хърд е обсебена от идеята да го унищожи

18 май 2022 09 00

Актрисата не можела да живее без драми

Снимка: БГНЕС

Една от приятелките на Джони Деп каза, че Амбър Хърд е обсебена да унищожи бившия си съпруг.

Джина Дойтърс, съпругата на дългогодишния бизнес партньор и асистент на Деп Стивън Дойтърс, беше наясно с целия брачен живот на двойката. Тя видяла как Джони, когото познава от почти 20 години, се превърнал в истинска жертва.

Дойтърс разкри, че Хърд не може да живее без драма: „Имаше едно нещо, което Амбър каза на сватбата. Тя някак си се наведе към мен и каза: „Ти и Стивън карате ли се някога?“ Казах „Понякога“, а тя каза: „Не, Джина, имаш ли сериозна битка?“ И това ме изнерви.

Помислих си: „Наистина ли искаш да говорим за това?“ Мисля, че отвътре Амбър смята, че борбата е страст. Това означава, че във връзката има искри, фойерверки.“

„Амбър е свикнала да получава това, което иска. Тя има пълното право на това и мисля, че е поставила големи искания при развода си с Джони. Когато ѝ е било отказано, тя вероятно си е помислила: „Няма да получа това, което искам, така че просто ще те унищожа“, разказва Джина.

Беше разкрито, че приятелят на Деп Стивън Дойтърс нарече Хърд „социопатично пони за шоу“, след като неволно стана свидетел на последните дни от брака на двойката.

„Разбира се, че не съжалява. Никой не искаше да се занимава с Амбър и Стивън беше единственият човек, с когото тя можеше да разговаря по някакъв начин“, обяснява Джина Дойтърс.

Дойтърс присъства на процеса, но показанията ѝ бяха изключени от протокола. Беше ѝ наредено да напусне съда на 14 април, след като приятелката на Хърд журналистката Ева Барлоу се намеси, а Дойтърс призна пред съдията, че е видяла кадри от процеса онлайн.

Джина сподели впечатленията си от брака на Деп и Хърд: „Това не беше толкова връзка, колкото нашествие на Амбър. Тя веднага започна да мести приятелите си в неговия имот. Беше доста шокиращо как тя в крайна сметка го изолира от семейството и приятелите... определено се чувствахме така, сякаш сме го загубили.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари