IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Първи официални снимки от сватбата на Кортни Кардашян и Травис Баркър

17 май 2022 14 30

Младоженците споделиха романтични черно-бели кадри от събитието

Getty Images

Getty Images

Кортни Кардашян и Травис Баркър споделиха първите си официални сватбени снимки. Влюбената двойка сключи семпъл църковен брак през уикенда в малък параклис в Санта Барбара, а до романтичните черно-бели кадри от събитието, които те качиха в своите профили в Instagram и двамата младоженци са написали красноречивия коментар: „Докато смъртта ни раздели“.

От снимките се вижда, че булката не е заложила на класическа дълга бяла рокля, а е предпочела къса секси рокля, която е на италианския бранд Dolce & Gabbana. От снимките струи любовта на щастливата двойка. На единия кадър двамата се целуват в кабриолет, на чийто номер пише: „Младоженци“ и на който отзад са закачени няколко тенекиени консерви.

Друга снимка от небрежната церемония показва как двойката се държи за ръце, докато върви към колата си. „Официалната“ сватба идва около месец, след като двойката за първи път сключи среднощен брак в Лас Вегас, непосредствено след наградите „Грами“ на 3 април. Тогава Кортни и Травис не успяха да получат брачно свидетелство, така че бракът им не беше законен – досега!

По-интересното в случая е, че на втората сватба на Кардашян и Баркър не са присъствали повечето известни членове на нейната фамилия, нито пък децата на двамата. На една от снимките от поредицата в Instagram младоженците позират с бащата на Травис – Ранди Баркър, и бабата на Кортни по майчина линия – Мери Джо, които като че ли са единствените присъстващи на събитието.

Годежът на Кортни и Травис, който се случи през октомври 2021 г., беше излъчен наскоро в епизод на риалити шоуто „The Kardashians“. Именно там булката споделя, че иска да има малка сватба.

Въпреки че двойката започна връзката си през есента на 2020 г., Кортни и Травис са дългогодишни приятели и съседи. Травис също така е близък приятел на семейство Кардашян. Кортни има три деца от бившия си партньор – Скот Дисик. Междувременно Травис има две деца от бившата си съпруга Шана Моаклер, както и доведена дъщеря Атиана де ла Хоя, с която е изключително близък.

Източник, близък до двойката казва пред списание People, че след втората си, скромна сватба, младоженците планират и трета, доста по-пищна, и то в най-скоро време. Според източника, след законния си брак, на който не е имало гости Травис и Кортни смятат да вдигнат голямо сватбено тържество в Италия, на което ще присъстват всичките им роднини и приятели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари