IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Звезда от „Клюкарката“ се сгоди

17 май 2022 14 40

Джесика Шор и партньорът ѝ Брад Ричардсън се запътиха към олтара

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Внимание, Горен Ийст Сайд! Клюкарката има нещо да ви сподели – Ванеса вече не е свободна и се е запътила към олтара.

Така щеше да звучи съобщението, ако сериалът „Клюкарката“ все още се излъчваше по малкия екран. За съжаление на всички негови фенове, той приключи през 2012 година. От HBO се опитаха да направят продължение, но то по никакъв начин не успя да достигне върховете на оригинала и остана безславно назад в телевизионната история.

Но да се върнем в реалността, където една от актрисите от оригиналния сериал има щастлива новина, която сподели с целия свят. Става въпрос за Джесика Шор, изиграла Ванеса в част от сезоните. Преди ден тя разкри, че се е запътила към олтара, след като партньорът ѝ Брад Ричардсън е предложил брак и тя е казала „Да“.

Шор сподели черно-бяла снимка в Instagram, на която позира заедно с годеника си и гордо показва пръстена. „Казах Да!“, написа тя. От селфито става ясно, че празненствата за годежа тепърва започват, а Шор държи в ръката си бутилка неотворено шампанско.

Само няколко часа след обявяването на щастливата новина, приятели и колеги на Шор я поздравиха в коментарите. Чейс Крауфорд, който играе Нейт Арчибалд в „Клюкарката“ написа „Обичам ви, приятели“. Актрисите Еиса Гонсалес, Клеър Холт и Нина Добрев също изразиха вълнението си, оставяйки различни емотиконки и поздравления.

Годежът между Шор и Ричардсън идва малко повече от година, след като те посрещнаха първото си дете – дъщеря на име Боуи Ела Ричардсън. Двамата имат връзка от 2018 година.

„Добавихме малко специално човече към семейството и нова посока за нашето пътешествие“, написа Шор под снимка на новороденото си момиченце. От описанието стана ясно, че актрисата е родила на 11 януари 2021 година. Това е второ дете за Ричардсън, който има още една дъщеря – Лекси.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари