IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ник Джонас за „красивото“ приключение като баща

18 май 2022 10 40

Изпълнителят и съпругата му Приянка Чопра станаха родители преди четири месеца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

В момента Ник Джонас се намира в рая!

По време на появата си в предаването Today на 16 май, 29-годишният изпълнител сподели как се чувства като баща на 4-месечната дъщеря Малти Мари. По-рано през годината той и съпругата му Приянка Чопра разкриха, че са станали родители за първи път. Бебето им се роди чрез помощта на сурогатна майка, а новината успя да изненада всички, след като плановете за подобна стъпка бяха пазени в дълбока тайна.

„Животът е хубав. Дъщеря ми е дар и ние сме благословени, че тя отново е у дома“, каза Ник пред водещите Хода Коб и Карсън Дейли. Той не сподели повече детайли около Малти Мари, което не беше учудващо. Родителите обещаха на феновете, че ще минимизират разказите за дъщеря си и личния ѝ живот, както и ще се въздържат да показват лицето ѝ в социалните мрежи, за да запазят неприкосновеността ѝ колкото се може по-дълго време.

Все пак през май месец двойката отбеляза Деня на майката, споделяйки първа снимка на момиченцето си. Под кадъра в социалните мрежи Ник и Приянка разкриха малко повече за предизвикателствата, с които е трябвало да се справят, преди да приберат дъщеря си у дома. По думите им, момиченцето е трябвало да прекара първите си няколко месеца в болница.

„След 100 и няколко дни в интензивното отделение, нашето малко момиченце вече си е у дома“, написаха родителите. Те допълниха, че всеки път към родителството е различен и изисква определено ниво на вяра. „Въпреки че нашите първи месеци бяха трудни, това, което ни стана ясно накрая, е колко ценен и перфектен е всеки един момент“, се казва още в съобщението.

Ник Джонас използва Деня на майката, за да добави нещо само от себе си, насочено към любимата му. „Скъпа, ти ме вдъхновяваш по всякакъв начин всеки ден. Ти пое тази нова роля с такава лекота и увереност. Благодарен съм, че съм на това приключение точно с теб“, написа той.

Що се отнася до цялата фамилия Джонас, Ник заяви, че тя се разширява с всяка година. Братята му Кевин и Джо също имат дъщери, като първият се радва на две момичета, а вторият е в очакване на второто си дете със съпругата си Софи Търнър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари