IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм: Съвременните жени искат да имат по-пищни форми

18 май 2022 17 40

Дизайнерката смята, че желанието ѝ да бъде слаба е старомодно

Getty Images

Getty Images

В ново интервю Виктория Бекъм настоява, че желанието ѝ да бъде слаба е „старомодно“ според нея, защото младите жени вече мечтаят за по-пищни фигури. 48-годишната модна дизайнерка смята, че съвременните жени искат да „изглеждат здрави и да имат извивки“, а по-стройната женска визия се превръща в мода от миналото.

Виктория, чиято единствена дъщеря е десетгодишната Харпър, намира новата мода в женската визия за доста по-освобождаваща и дори вдъхновяваща.

Мисис Бекъм признава пред списание Grazia, че и тя като доста млади жени работи във фитнеса основно върху оформянето на задните си части, като разкрива, че се е фокусирала върху вдигането на повече тежести пет или шест дни в седмицата, заедно със съпруга ѝ Дейвид.

Бившата певица от Spice Girls споделя още, че най-новата гама продукти от нейния бранд VB Body включва тесни плетени и трикотажни рокли в отделни части, които всъщност са проектирани с мисъл за новите, по-извити женски фигури.

Виктория настоява, че желанието ѝ да бъде много слаба е „старомодно“, въпреки че самата тя е прекарала голяма част от младостта си, поддържайки известната си стройна физика.

Говорейки за самочувствието и за новата си гама VB за тяло, 48-годишната майка на четири деца казва: „Старомодно отношение е да искаш да бъдеш наистина слаба. Мисля, че жените днес искат да изглеждат по-здрави и пищни. Те искат да имат гърди и дупе. Колкото по-пищни са, толкова по-добре изглеждат в моите рокли.“

Съпругата на Дейвид Бекъм допълва: „Всяка жена днес иска хубаво, кръгло, извито дупе, нали? За това се нуждаете от наистина стегнато плетиво, което да ви притиска в талията и да ви оформя на всички правилни места“, рекламира тя тоалетите си.

Тя допълва: „Има много наистина пищни жени в Маями и те наистина са много уверени в себе си. Разхождат се по плажа на Маями без много дрехи и изглеждат и се чувстват фантастично. Те показват телата си с такова самочувствие! Намирам отношението и стила им наистина за освобождаващи. И като майка на момиче ми харесва фактът, че Харпър също се наслаждава на това как изглеждат тези жени.“

Виктория може да е международно призната икона на стил и моден дизайнер, но тя признава, че последното ѝ начинание е също така да помогне на жените да се почувстват „отново секси“ именно с тоалетите от новата ѝ гама Victoria's VB Body.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари