IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър за отношенията си с Крис Нот след обвиненията в сексуален тормоз

18 май 2022 17 50

Актьорът, който изигра Тузаря в „Сексът и градът“ и „И просто така“ беше обвинен от няколко жени

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър говори открито за връзката си с Крис Нот, след като актьорът беше обвинен от няколко жени в сексуално посегателство.

В интервю пред Hollywood Reporter, дадено заедно със съпруга ѝ Матю Бродерик, 57-годишната актриса зачекна темата за обвиненията, направени към екранния ѝ съпруг. Паркър играе Кари Брадшоу в „Сексът и градът“ и „И просто така“, а Крис Нот влиза в ролята на Тузаря. През годините двамата развиват близко приятелство извън екрана и се подкрепят публично. Нот дори застана зад Брадшоу, когато Ким Катрал заяви, че именно колежката ѝ е причината да не се завърне в сериала „И просто така“.

„Не знам дали съм готова да говоря за това, но не мисля... не реагирах като продуцент“, казва Паркър за изявлението си относно обвиненията към Нот, направени през декември. Попитана дали е говорила с 67-годишния актьор, Сара Джесика отговори “Не“.

Малко след като няколко жени обвиниха Крис Нот в сексуално посегателство в края на 2021 година, Паркър и колежките ѝ Синтия Никсън и Кристин Дейвис нарушиха мълчанието си, изпращайки общо изявление до медиите и публикувайки го в социалните мрежи.

„Изключително тъжни сме да чуем за обвиненията към Крис Нот. Подкрепяме жените, които споделиха своето болезнено преживяване. Знаем, че сигурно им е било много трудно да го направят и ги поздравяваме за това“, гласеше съобщението.

Първите две обвинения към Нот се появиха именно в Hollywood Reporter през декември 2021 година. Жените споделиха сходни ситуации, в които актьорът ги е насилил сексуално. Нот, който е женен за Тара Уилсън от 2012 година, отрича твърденията и е категоричен, че актът е бил по взаимно съгласие.

Обвиненията, направени срещу мен от хора, които съм срещнал преди години, дори десетилетия, са лъжливи. Тези истории може да са се случили преди 30 години или преди 30 дни, но Не, значи Не. Това е граница, която аз не пресичам“, каза Нот. Той допълни, че е доста съмнително как всички тези обвинения се появяват, когато се завръща на екран със сериала „И просто така“. Актьорът беше категоричен, че никога не е наранявал жените, които го обвиняват.

Когато и трета жена го обвини в сексуално посегателство, Нот отново отрече. „Историята е напълно изфабрикувана и прилича на зле разказана приказка. Както Крис каза и вчера, той никога не би прекрачил тази граница“, каза в изявление говорителят на актьора.

Все пак обвиненията се отразиха на кариерата на Нот. Той трябваше да се появи във финала на „И просто така“ в ретроспективни сцени, но те бяха изрязани в последния момент.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари