IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заради съдебното дело между Джони Деп и Амбър Хърд, фенове нападнаха и Лили Роуз Деп

19 май 2022 17 40

Ето какво пишат в социалните мрежи

Снимка: БГНЕС

Едно от делата, които особено силно се следят от медии и фенове, е това между Джони Деп и Амбър Хърд. Отношенията между бившите съпрузи заприлича на сапунена опера. Обвиненията, които си отправят, са зорко следени, а дъщерята на актьора, Лили-Роуз Деп, се озова в центъра на скандала. 

Фенове се изправиха срещу нея заради отказа да подкрепи баща си по време на съдебно производство с Амбър Хърд. Актрисата получи стотици гневни съобщения от недоброжелатели.

Потребителите обвиниха звездата, че „не се интересува от съдбата на баща си“, тъй като не коментира съдебния процес по никакъв начин.

„Показваш гърдите си повече от баща си, скъпарче“, „Подкрепи баща си, каквато и да е връзката ти, знаеш, че Амбър не е жертва“, „И никаква снимка с баща ти! Какъв човек си?" – написаха недоброжелатели в социалните мрежи.

В отговор на обвиненията мнозина решиха да подкрепят Лили-Роуз. „Тя не дължи нищо на никого. От нея не се изисква да коментира случващото се. Спрете да й досаждате, „Не обръщайте внимание на тези омразни коментари.

Знаем, че подкрепяш баща си, не трябва всичко да е публично“, „Джони не би искал феновете му да нападат дъщеря му. Тя избра да мълчи и в това няма нищо лошо”, „Оставете я на мира. Тя не заслужаваше тази омраза. Бъдете по-добри“, казаха потребителите.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари