IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов пред целия свят: Бен Афлек се появи в клип на Джей Ло

19 май 2022 12 30

Актьорът очевидно ще има участие в документалния филм на изпълнителката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Как да покажеш на целия свят, че обичаш мъжа до себе си? Като го включиш във всеки един свой проект, разбира се. 

Това направи и Дженифър Лопес, която на 18 май пусна трейлър към предстоящия си филм Halftime, който ще бъде излъчен по Netflix. От видеото става ясно, че изпълнителката няма да пести сили, когато става въпрос за продължава на кариерата си. В двуминутното видео тя говори откровено за бъдещите си професионални проекти, но не пропуска да спомене и как успява да навигира личния си живот с толкова зает график. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

След като монтаж, показващ критиките, с които Джей Ло трябва да се справя през годините, годеникът й Бен Афлек се появява на екран. "Веднъж я попитах дали всичко това не я притеснява, а тя ми отговори, че го е очаквала", казва актьорът пред камерата. Думите му са насочени към постоянния интерес, който Джей Ло предизвиква с всяка една поява независимо дали е на червения килим, или в магазина. 

През 2002 година, когато Бен и Джен бяха двойка за първи път, медиите сякаш бяха насочили вниманието си само към тях. Така се създадоха огромни групи тълпи, които следяха всяко едно движение на звездите, опитвайки се да ги заснемат в интимни моменти. Всичко това свърши през 2004 година, когато двойката се раздели, но се възроди през 2020-а заедно със събирането на Бен и Джен. 

Във видеото, пуснато на 18 май, Дженифър споделя, че твърде голямото обществено внимание, насочено към нея, й е повлияло. Тя признава, че е достигнала до точка, в която е имала много ниско самочувствие. "Трябваше да разбера коя съм и да повярвам в това, а не в нещо друго", казва тя в трейлъра. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Разбира се, Бен Афлек не е единственият близък човек, който се появява във видеото. Там е и дъщерята на Джен - Еме, която тя споделя с бившия си съпруг Марк Антъни. Тя наблюдава майка си, която провежда безкрайни репетиции за поредния концерт или роля. 

"Правя това не за награда. Правя го, за да се свържа с хората и да ги накарам да чувстват неща, защото и аз искам да изпитам нещо", казва изпълнителката. Допълва, че през целия си живот се бори, за да бъде видяна, чута и да взета на сериозно. И, въпреки че кариерата й се простира повече от 30 години и й носи десетки награди, Лопес е категорична, че тепърва започва. "Моят живот едва сега стартира", завършва тя във видеото. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Феновете могат да видят филма Halftime на 14 юни в Netflix. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари