IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сложни характери: Анджелина Джоли в непрекъснати кавги с дъщеря си Шайло

19 май 2022 18 00

Ето за какво не успяват да се разберат

Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли многократно е казвала, че след като има деца, е избрала да се съсредоточи върху майчинството. В навечерието стана известно, че актрисата е доста строга майка. Оказва се, че заради многобройните забрани тя често се кара с 15-годишната си дъщеря Шайло.

Според вътрешен човек, близък до семейството на Джоли, сега Шайло мечтае да се развива, да пътува, а също и да се научи да кара кола. 

Холивудската актриса обаче й забранявала да прави това. Освен това строгата майка дори въвела полицейски час за дъщеря си. „Шайло има ранна светлина.

Службата за сигурност трябва да я върне у дома до осем вечерта “, обясни източникът, цитиран от OK Magazine.

Според източника, притеснението на Шайло е, че на по-големите й братя обикновено е позволено да правят каквото си искат и няма определени правила за тях. 

„На Мадокс и Пакс беше позволено да седнат зад волана и да шофират сами много по-късно, когато навършат нейната възраст“, каза източникът. Това разстройвало 15-годишната Шайло, поради което непрекъснато се карала със звездната си майка.

Един от тези шумни конфликти завършил със сериозен разговор на актрисата с дъщеря си. Според вътрешен човек Шайло е заплашила майка си, че ще направи всичко възможно "да отиде в най-отдалечения колеж от семейството". Дали обаче ще е така или не, не се знае.

Също така Шайло трудно преживяла раздялата на родителите си. Много й липсвал баща й и тя често искала да прекарва повече време с него

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Напоследък превеждате с Гугъл преводач. Четете ли изобщо какво сте написали?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар