IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън замени кралица Елизабет II на традиционното градинско парти в Бъкингамския дворец

19 май 2022 14 40

Кралицата пък откри линия на метрото

Снимка: БГНЕС

Кейт Мидълтън, принц Едуард и съпругата му, графинята на Уесекс Софи, се появиха на традиционното парти в градината на Бъкингамския дворец, което тази година е посветено на честването на годишнината от управлението на Елизабет II. Самата кралица не можа да присъства на събитието заради проблеми с придвижването.

Като част от годишните градински партита монархът награждава онези, които са се отличили в обществената служба. Този път Кейт Мидълтън, принц Едуард и Софи от Уесекс действаха от името на Нейно Величество.

За публикацията Кейт Мидълтън избра рокля с коралово палто на Emilia Wickstead – херцогинята отдавна е фен на тази марка. Съпругата на принц Уилям завърши визията с шапка и обувки в тон и обеци Kiki McDonough.

Все пак кралица Елизабет II  се появи на официалното откриване на участък от линията - Elizabeth Line, която пресича Лондон от централния квартал Падингтън до югоизточния квартал Аби Ууд. 

Въпреки тревожните новини от последните месеци за здравословното състояние, Нейно Величество лично присъства на тържественото откриване на линията на метрото. За да излезе, тя избра слънчево жълто палто Stewart Parvin и подходяща шапка на Rachel Trevor-Morgan. 96-годишната кралица все още е принудена да разчита на бастун.

Присъствието на кралица Елизабет II не беше обявено предварително, тъй като държавният глава е "изправен пред предизвикателства в областта на мобилността", но Бъкингамският дворец успокои организаторите, като каза, че вероятността от личното посещение на кралицата при откриването на линията Елизабет е голяма.

В крайна сметка всичко се получи по най-добрия начин. Нейно величество беше в отлично настроение, усмихваше се и се шегуваше много, лично тестваше асансьорите на гарата и дори си купи билет от автомата. Откриването на новата линия на метрото беше едно от първите официални събития за отбелязване на 70-годишнината от управлението на кралицата.

За годишнината стана ясно, че идват и принц Хари и Меган Маркъл. Те ще присъстват на церемониални събития като част от честването на годишнината от управлението на Елизабет II, което ще се проведе в Лондон в началото на юни. В навечерието стана известно, че семейство Съсекс планира да остане във Frogmore House, резиденцията, в която живееха след сватбата.

По едно време принц Хари и Меган Маркъл направиха ремонт на къщата, който им струва почти два милиона и половина паунда. За такава екстравагантност семейство Съсекс бяха критикувани в пресата.

Хора, близки до двойката, казаха, че Меган е имала още една добра причина да избере бившата резиденция. По-рано стана известно, че принц Уилям и Кейт Мидълтън с децата си ще се преместят във Frogmore House.

Меган Маркъл реши да направи корекции в плановете на Кеймбридж и по принцип заяви желанието си да заеме имението по време на престоя си в Англия. Излишно е да казваме, че Уилям и Кейт трябваше да пренасрочат идеята си за преместването там.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари