IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Елън Баркин за бившия си Джони Деп: Той винаги пиеше, хвърли бутилка по мен

23 май 2022 17 50

Актрисата даде показания по делото между Деп и Амбър Хърд

Снимки: БГНЕС

Снимки: БГНЕС

Думи, които със сигурност няма да се харесат на адвокатите и феновете на Джони Деп. 

На 19 май Елън Баркин даде показания пред съда като част от продължаващото дело между Деп и бившата му съпруга Амбър Хърд. Актьорът я съди заради клевета и иска да получи 50 милиона долара за нематериалните щети върху живота и кариерата си. Причината е есе, което Хърд пише през 2018 година, в което твърди, че е била жертва на домашно насилие

68-годишната Баркин се появи като свидетел чрез предварително записано интервю през 2019 година, в което твърди, че Деп е хвърлил бутилка от вино по нея по време на спор между него и приятелите му. По думите на актрисата, бившият й приятел е бил "пиян... през по-голямата част от времето" докато е познавала както в професионален, така и в личен план. Двамата се запознават през 1998 година, когато играят във филма "Страх и омраза в Лас Вегас". 

Елън Баркин

Снимка: БГНЕС
 
"Той винаги пиеше и пушеше трева", казва Баркин, допълвайки че Деп често е бил и под влиянието на халюционогенни вещества. Носителката на награда "Тони" твърди, че бившият й приятел е използвал тези субстанции, както и кокаин поне "десетки пъти" по време на връзката им. 

Относно инцидента с бутилката, Баркин признава, че не знае защо Джони я е хвърлил по нея, но е билo хвърляне през хотелска стая по посока на няколко хора, събрани на едно място. Все пак актрисата допълва, че бутилката не е ударила някого. 

В миналото Деп отрече обвиненията и ги нарече "лъжа". Той твърди, че Баркин иска да му отмъсти и бе категоричен, че няма проблеми с гнева. 

Елън Баркин

Снимка: БГНЕС

Що се отнася до "контролиращото" и "взискателно" поведение на Джони, Баркин каза, че Деп е "ревнив мъж", който постоянно е искал да знае всичко за живота й. По думите й, той често я е питал къде отива, с кого и какво е правила предната вечер. "Веднъж имах драскотина на гърба, която много го изнерви, защото си помисли, че съм правила секс с друг мъж", казва Баркин в показанията си. 

В сряда по-малката сестра на Амбър Хърд - Уитни - заяви, че Деп я е ударил веднъж и на няколко пъти е ударил Амбър, която се е опитала да я защити. Тя допълва, че актьорът е контролирал и насилвал вече бившата си съпруга по време на връзката им. Уитни живее в дома на двойката на няколко пъти и признава, че в началото се е разбирала чудесно с Деп, като двамата дори са взимали наркотици заедно. 

"Честно казано, всички се влюбихме в него. В началото", каза тя пред съда. 

Уитни, Амбър

Уитни Ерникес. Снимка: БГНЕС

Уитни беше разпитана и за инцидент през март 2015 година, когато се предполага, че Деп е ударил нея и Амбър на стълбите в дома им. Според показанията й, Хърд е намерила съобщения, които показвали, че Джони е имал афера, което породило скандал между съпрузите. По това време актьорът е казал, че е постъпил по този начин заради Амбър. 

Сестрата на Хърд твърди, че Деп е хвърлил кенче от "Ред Бул", което ударило семейната медицинска сестра Деби Лойд в гърба. "Аз бях на върха на стълбите с гръб към тях и тогава Джони тичаше по стълбите. Аз съм с лице към Амбър, той дойде зад мен, удари ме в гърба. Чух Амбър да казва, 'Не удряй сестра ми!'. Тя го удари. По това време охраната на Джони дойде, след като Амбър вече беше ударила Джони", казва Уитни. 

Уитни, Амбър

Снимка: БГНЕС

По думите й, Деп е бил хванал Хърд за косата с една ръка, а с другата я е удрял неколкократно през лицето. "Охраната ги раздели", допълва Уитни.

След това Деп се е насочил към дрешника на Хърд, за го "унищожи". Снимки от предполагаемия случай бяха показани и пред журито. След инцидента на стълбите, Уитни е получила документ, в който е пишело, че не трябва да говори за случилото се. 

"Имах документ в кухнята, който трябваше да подпиша. Разбрах го като споразумение за мълчание. Да си затварям устата. Бях помолена да го подпиша. Не мисля, че го подписах. Тръгнах си малко след това", казва Уитни. 

Охраната на Джони Деп даде показания малко по-рано в делото, разказвайки съвсем друга история. Според Травис Макгивърн, разговорът е бил доста спокоен, но постепенно се е превърнал в спор на висок тон. Той каза, че Амбър Хърд е била тази, която е хвърила кенчето по Джони Деп, което накарало охраната да застане между двамата, за да прекрати спора. 

Травис БГНЕС

Травис Макгривърн. Снимка: БГНЕС

"С крайчица на окото си видях как един юмрук идва в моята посока, след което видях как този юмрук удря г-н Деп в лявата страна на лицето. Това беше юмрукът на г-жа Хърд", казва Макгивърн. Той допълни, че с Джони са били шокирани от случилото се и не са знаели как да реагират. "Тогава реших, че няма да позволя повече удари да бъдат насочени към г-н Деп и затова го преместих в долната част на стълбите. Казах му, че тръгваме и това е за негова безопаност"

Макгивърн допълва, че е видял лека подутина върху лицето на Деп, която била червена, но все още не била черна или синя. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари