IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм с невиждани досега кадри от сватбата на Бруклин

25 май 2022 10 30

Звездно парти след бляскавата церемония

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сватбата на Бруклин Бекъм и Никола Пелц може и да беше преди месец, но снимките от церемонията и партито след това продължават да заливат социалните мрежи. Новата серия от забавни кадри дойде от най-близкия човек на младоженеца - майка му Виктория

Г-жа Бекъм публикува няколко снимки, на които се вижда, че си е прекарала повече от добре на тридневното празненство. След като става свидетел как най-големият й син минава под венчилото с любовта на живота си, Виктория се е отдала на танци и забавни моменти със звездните гости, сред които Ева Лонгория, Серина Уилямс, Марк Антъни и много други. Разбрира се, на кадрите присъстват и Дейвид Бекъм, както и единствената дъщеря в семейството - Харпър. 

"Поглед към миналото, празнувайки с приятели след сватбата! Обчаме ви", написа Виктория под колекцията от снимките. Дизайнерката все още носи черната рокля, която е нейно дело, с която се появи на официалните снимки от сватбата. Ева Лонгория е заложила на сатенен тоалет в прасковен цвят, а Серина Уилямс носи латексова черна рокля. 

23-годишният Бруклин Бекъм се ожени за 27-годишната Никола Пелц на 9 април в Палм Бийч, Калифорния. Церемонията се състоя в имението на семейство Пелц и продължи цели три дни. В петък се проведе официален обяд за двете фамилии, след което през уикенда беше дадено началото на истинското парти. 

Младоженците направиха и традиционна еврейска сватба, като бабата на Никола изпълни ролята на кума. Влюбените са се врекли във вярност пред впечатляващите 600 гости. 

На 10 май Пелц показа сватбената си халка и годежния пръстен в социалните мрежи. Актрисата публикува няколко снимки, на които носи изумрудено изрязан диамант на вечността, а годежният пръстен е с лента със заострени краища и овално изрязани диаманти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари