IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брус Уилис се забавлява, напук на болестта

25 май 2022 14 50

Съпругата му Ема сподели забавно видео

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Брус Уилис няма да позволи на болестта да му попречи да живее живота на пълни обороти!

Почти три месеца, след като семейството му сподели, че актьорът е диагностициран с афазия, съпругата му Ема Хеминг публикува видео, на което той играе баскетбол с група приятели. Клипът беше публикуван в историите на Ема в Instagram и показва как Брус хваща топката, подадена му от съотборник, и успява дори да отбележи кош. 

Видеото е рядък поглед към личния живот на семейство Уилис, след като те обявиха, че Брус страда от афазия, което ще му попречи да продължи с актьорската си кариера. Съобщението беше направено от Ема Хеминг, двете й дъщери с Брус, както и от бившата съпруга на звездата - Деми Мур и трите им дъщери. Според лекари, афазията е състояние, което може да засегнете способностите за комуникация и когнитивната функция. 

"Това е много трудно време за нашето семейство и оценяваме вашите любов, съчувствие и подкрепа", гласеше съобщението. Двете фамилии добавиха, че ще преминат през този период като обединено и силно семейство, но са искали да уведомят феновете на Брус за състоянието му, защото "знаем колко значи той за вас, както и вие за него". 

След изявлението, Ема, която отглежда момичетата Мейбъл и Евелин заедно с Брус, говори открито за трудностите, през които преминава, за да балансира себе си и семейството. 

"Поставям нуждите на семейството над своите, което осъзнавам, че не ме прави герой. Тази грижа за всеки един в дома ми се отрази на психичното ми състояние, както и на цялостното ми здраве, и се оказа, че не е полезно за никого около мен", казв тя в интервю пред The Bump през май. 

Моделката обаче допълва, че се е научила да цени времето с близките и да се наслаждава на всеки един спомен с тях. "Ние обожаваме да прекарваме времето си заедно и знаем, че тези моменти са незаменими и не ги приемаме за даденост", казва още Ема. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари