IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ан Хатауей и Зендая - очаквано добра комбинация

25 май 2022 18 00

Двете дами се появиха в реклама на Bulgari

Снимки: Getty/БГНЕС

Снимки: Getty/БГНЕС

Ан Хатауей и Зендая танцуват заедно, докато носят красиви и скъпи бижута? Звучи като сцена, която бихме искали да гледаме отново и отново. За щастие, тази възможност ни беше предоставена, благодарение на новата реклама на Bulgari, в която си партнират двете съкровища на Холивуд. 

Носителката на "Оскар" Хатауей играе заедно със Зендая в клип, режисиран от Паоло Сорентино. Озаглавен "Неочаквани чудеса", късометражният филм е с продължителност две и половина минути и се развива в Рим. Той насочва вниманието на зрителя към роли на Хатауей в "Бандитките на Оушън" и "Мошенички от класа", където тя се доближава опасно близо до дизайнерски бижута. 

"Приемете сърдечната покана на Рим и търсете радост и удивление във всеки един момент, блестяща красота на най-изненадващите места, знаейки, че да останем любопитни, ни отваря безкрайни блажени възможности", написаха от Bulgari след пускането на видеото. 

Хатауей казва във филма, "В търсене на чудото...", а Зендая добавя, "... няма крайна точка". Елегантни бижута са разпръснати из имение, докато Ан се взира похотливо в редки скъпоценни камъни и в самата Зендая. Двете актриси изглежда си споделят намигвания по време на късометражния филм, който включва толкова интересни моменти, че може лесно да бъде сбъркан като трейлър към предстоящ пълнометражен проект. 

Внезапно бижута падат като листенца от тавана, а пеперуди плуват по лицето на Хатауей преди тя да започне бавен тацн. Зендая влиза в кадър, падайки до Ан. Дуото споделя едно легло и филмът завършва с ръцете на Хатауей, увити около младата й колежка, а главите им се докосват. "Да откриеш неочаквани чудеса", прошепва Зендая. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @guccireport

Италианският режисьор Сорентино наскоро написа и режисира "Ръката на Бога", който беше номиниран за "Оскар" за най-добър международен игрален филм. В момента той работи върху "Момиче на мафията" за майка, живееща в Долен Ийст Сайд в Ню Йорк, която става информатор на мафията за ФБР. 

Междувременно Хатауей обиклая Кан за премиерата на автобиографичния филм на Джеймс Грей, "Armageddon Time"

Що се отнася до Зендая, тя скоро ще започне работа по втората част на "Дюн" с Дени Вилньов, а също така отбелязва и първото си сътрудничество с носителя на "Оскар" Лука Гуаданьино за тенис драмата "Чалънджъри". Звездата също така си партнира с Едгар Райт за реклама по време на Super Bowl за Squarespace

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари