IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм превръща детската си книжка във филм

26 май 2022 09 00

Самият той ще участва в него

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чанинг Тейтъм и детската му книжка са се запътили към големия екран!

42-годишният актьор ще участва в предстоящата адаптация на книгата си The One and Only Sparkella, която беше пусната на пазара през май 2021 година. Новината беше споделена от самия Тейтъм, който зарадва феновете си с публикация в социалните мрежи. На снимката той носи пола в пастелни цветове и розов топ, украсен с множество звезди. 

"Праймтайм е време за блясък!", написа Тейтъм под публикацията. На кадъра се вижда и копие от втората част на книгата му, която е озаглавена The One and Only Sparkella Makes a Plan, която ще бъде пусната съвсем скоро. Актьорът допълни, че детската му поредица ще се сдобие с игрален филм, като разкри, че Памела Рибон, която режисира анимациите "Моана" и "Ралф разбива интернета", ще се присъедини към проекта. 

Историята в The One and Only Sparkella проследява Ела - младо момиче, което трябва да промени бляскавия си външен вид заради коментари от други деца в училище. Баща й обаче идва на помощ, за да й обясни колко е важно да приемаш истинската си същност, без да се интересуваш от мнението на останалите. 

През септември Тейтъм заяви пред списание People, че втората част от поредицата е била вдъхновена от 8-годишанта му дъщеря Евърли, която се опитва да бъде себе си в истинския свят. "Всичко, което пиша в тези книги, е вдъхновено от ситуациите, които са ни се случили с Еви. Тя не ми помага да пиша книгите, но опитът ми с 8-годишно дете, е вдъхновението за тези малки истории", разкрива той.

Актьорът допълва, че първоначалното вдъхновение е дошло от една сутрин, в която Евърли не е могла да си избере правилния тоалет и започнала да се ядосва. Именно затова Тейтъм е искал да създаде история, в която се разказва за уникално момичче, което иска да блести. 

Чанинг Тейтъм споделя Евърли с бившата си съпруга Джена Дюан. Двамата се разделиха през 2018 година след 9-годишен брак. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари