IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос даде показания: Джони Деп никога не ме е насилвал

26 май 2022 17 40

Супермоделът защити в съда бившия си приятел

БГНЕС

Getty Images

Кейт Мос стана свидетел в делото за 50 милиона долара на Джони Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд. Британският супермодел даде показания в съда, в които категорично отрече твърденията на Хърд, че Джони я е бутнал надолу по стълбите по време на романса им от средата на 90-те.

48-годишната Кейт беше призована като свидетел, за да опровергае информацията. че 58-годишният Деп някога я е насилвал, както твърди 36-годишната Амбър. Процесът, който се води в окръжния съд на окръг Феърфакс във Вирджиния, вече е към своя край. Мос се яви в съда с видеовръзка от дома си в Глостършир, Англия.и каза следното: „Джони никога не ме блъскал, ритал или хвърлял надолу по стълби."

Тя също така заяви пред съдебните заседатели, че е паднала надолу по стълбите и се е наранила сама по време на дъждовна нощ в Ямайка, в курорта "GoldenEye Resort", където с Джони са били на почивка.

Джони беше напуснал стаята преди мен, а навън имаше буря. И като излязох от стаята, се плъзнах надолу по стълбите и си нараних гърба”, свидетелства тя. "Аз изкрещях, защото не знаех какво ми се случи, а ме болеше. И тогава Джони се върна, за да ми помогне и ме занесе в стаята ми и потърси медицинска помощ."

Мос беше на 20 години, а Деп на 31, когато двамата започнаха връзката си през 1994 година. Те се разделиха през 1998 г. след три години бурни отношения. След това актьорът започна връзка с френската актриса и певица Ванеса Паради, от която има две деца Лили-Роуз на 22 и Джак на 20 години.

Колкото до Мос, тя веднъж сподели в интервю от 2012 г., че е прекарала „години“ в плач за Джони след раздялата им като допълни, че той е бил единственият мъж в живота й, който се е грижел за нея.

джони

Снимка: БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари