IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер подкрепи Остин Бътлър на червения килим

26 май 2022 18 00

Моделката беше на прожекцията на "Елвис" в Кан

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Кая Гербер беше плътно до своя приятел Остин Бътлър, за да покаже подкрепата си по време на прожекцията на филма му "Елвис" в Кан

Моделката избра дълга червена рокля на Hedi Slimane с тънки презрамки, които се увиваха около врата й. Тя допълни визията с диамантени обеци от Tiffany & Co. и носеше косата си в леко разрошен кок. Остин Бътлър, който се разходи по червения килим без приятелката си, избра класически черен костюм от Hedi Slimane, върху който беше сложил синьо цвете. Актьорът допълни визията с часовник, гривна и пръстен от Cartier. 

Кая Гербер

Снимка: БГНЕС

Освен че показа подкрепата си към Бълтър, Кая Гербер ни накара да си спомним за визия на майка й Синди Крауфорд от преди 30 години. По време на състезанието на Revlon през 1991 година, известният супермодел носи червена мини рокля, върху която бяха избродирани бляскави камъчета. Тя допълни визията с червено чеврило и диамантени обеци, а косата й беше офоремена в подобна на Кая прическа. 

Въпреки че не позираха заедно пред камерите, Гербер и Бътлър бяха забелязани да споделят целувка на червения килим преди да влязат в залата. След прожекцията, двамата са се отправили към специално организирано парти, където, според очевидци, не са се отделяли един от друг. 

Очевидно Кая и Остин обичат да споделят целувки на червения килим, след като го направиха и по време на Met Gala. Двамата отново позираха отделно пред камерите, но бързо се намериха на върха на стълбите пред музея "Метрополитън", за да влязат заедно в залата. 

За романс между двамата се заговори през декември 2021 година. След пътуване до Париж и отпразнуване на Свети Валентин, Гербер и Бътлър се появиха за първи път заедно през март 2022 година. Преди това двамата бяха във връзка с други известни личности. Остин имаше 8-годишна връзка с Ванеса Хъджинс, а Кая прекара няколко месеца в прегръдките на Джейкъб Елорди. 

Остин Бътлър

Снимка: Getty Images

Малко преди да обяви новия си романс, Гербер заяви, че преосмисля начина си на живот и се опитва да намери щастие извън работата. 

"Важно е за хората да осъзнаят колко важно е тяхното щастие извън работа. Всеки един от нас трябва да разбере откъде идва вътрешното ни щастие и да го запази", казва моделката пред списание People. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари