IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили-Роуз Деп изглежда невероятно на 23-ия си рожден ден

31 май 2022 08 30

На фона на публичното дело на баща ѝ срещу Амбър Хърд

Getty Images

Getty Images

Лили-Роуз Деп изглежда невероятно добре в розовото си прозрачно горнище, докато празнува своя 23-и рожден ден. Явно младата актриса не е притеснена особено от съдебното дело на баща ѝ Джони, който съди бившата си съпруга Амбър Хърд за 50 милиона долара за клевета. По-скоро Лили-Роуз е в добро настроение и видимо е оставила семейната драма зад гърба си.

Дъщерята на Джони Деп от връзката му с Ванеса Паради сподели поредица от зашеметяващи снимки в своя Instagram профил, на които носи лента с надпис: „Принцеса за рожден ден“.

Филмовата звезда, която е във видимо отлично състояние на духа, носи светлорозов топ с щампа на цветя и светлосини шорти. Мис Деп, която е изрусила косата си в по-светъл тон, позира пред двуетажно легло и държи букет цветя за снимките.

В момента бащата на Лили-Роуз, Джони, съди бившата си жена – 36-годишната Амбър за 50 милиона долара за клевета относно нейната публикация от 2018 г. за вестник Washington Post, в която тя говори, че е била жертва на домашно насилие и описва Джони като насилник.

Звездата от „Аквамен“ – Хърд пък заведе насрещно дело срещу Деп за 100 милиона долара и процесът привлече вниманието на медиите през последните няколко седмици. Амбър твърди, че е била бита и заплашвана от съпруга си, а Джони категорично отрича твърденията ѝ като наскоро заяви в съда, че е загубил „нищо по-малко от всичко“ в резултат на нейните искове.

Запитан какво е загубил след публикуването на есето на Амбър, Джони каза: „Нищо по-малко от всичко. Когато обвиненията бяха направени, те бързо обиколиха земното кълбо, казвайки на хората, че съм пияна заплаха, подхранвана от кокаин, която бие жени. Внезапно на 50 години – всичко свърши за мен.“

Актьорът от „Карибски пирати“ също така каза, че вярва, че обвиненията ще го преследват завинаги в живота му. Той добави: „Ще живея с тези обвинения до края на живота си. Независимо от резултата от този процес. Ще нося петното до края на дните си. Не трябваше да става така. Това не трябваше да се случва и не разбирам съвсем защо се случи по начина, по който се случи.“

На друго място в съдебното дело Амбър свидетелства, че се бори „наистина усилено“ да остане в продължението на „Аквамен“, след като сцените с нея от филма бяха изрязани и „комуникацията между нея и продуцентите спряла“, след като екипът на Джони представи твърденията ѝ за насилие срещу нея като „измама“.

Тя каза, че е била наречена „лъжкиня“ по време на процеса за клевета, защото 58-годишният Джони е „по-голямата звезда“ и е имал „по-голям обхват на публичност“. Амбър заяви в съдебната зала във Вирджиния, че „сложната PR машина“ зад Джони е работила в негова полза.

Колкото до Лили Роуз, до този момент тя пази пълно мълчание относно процеса на Джони срещу Амбър. Същото се отнася и за нейната майка Ванеса Паради и за брат ѝ Джак Деп.

Джони Деп

Снимка: Getty

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари