IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейми Лий Къртис ожени сина си трансджендър

31 май 2022 14 40

Актрисата показа снимки от тематичното му парти

БГНЕС

БГНЕС

Джейми Лий Къртис ожени сина си. Актрисата показа снимки от тематичната сватба на Руби, който е трансджендър.

Холивудската звезда сподели, че животът е сладък, посочвайки, че детето ѝ е сключило брак през уикенда – на 29 май.

От кадрите на звездата разбираме, че сватбата е била в стил косплей, със специално изработени за повода сценични костюми. Гостите също трябвало да бъдат в такива.

Томас, който преди няколко години споделя с майка си, че е трансджендър, се е врекъл във вечна вярност на своята половинка Кинтия. Двамата разрязали сватбената торта с огромен касапски нож, който по-късно Къртис прибрала за спомен.

Руби, който се държи и облича като жена, е пожелал бракосъчетанието да се осъществи в задния двор на къщата, в която е израснал. Именно там се венчала и неговата сестра Ани преди близо три години.

По-рано актрисата сподели, че се просълзява, когато говори за своите деца. И се радва, че те не желаят прекалено помпозни сватби, а просто скромно събиране в градината.

Джейми Лий Къртис сподели, че момчето ѝ е трансджендър от 2021 г.

Преди по-малко от година, през август, холивудската звезда призна, че нейният син Томас има различна сексуална ориентация. И разкри, че е трансджендър. По-късно двамата се снимаха и дадоха специално интервю за списание People.

Актрисата сподели, че подкрепя детето си, което е осиновила заедно със съпруга си Кристофър Гест. „Това е опитът на нашето семейство. Тук съм, за да подкрепя Руби. Това е моята работа, точно както е да се грижа, обичам и подкрепям по-голямата ѝ сестра Ани в нейните преживявания. Аз съм благодарна ученичка. Научавам толкова много от Руби“, каза тя по повод родителите, които трудно приемат това, че децата им са с различна сексуална ориентация.

След като Томас споделил, че иска да бъде жена, тя го насърчила да мине на хормонална терапия. „С гордост и удивление наблюдавах как синът ни се превръща в дъщеря ни“, обясни тя за дългия път към промяната на момчето, превърнало се в Руби.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 1 година )
Е май " синът' все пак се е оженил за жена, виждам някакви гърди на тази черна госпожица.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
анонимен ( преди 1 година )
анонимен ( преди 1 година )
Филибе ( преди 1 година )
Човечеството е вече на дъното и трябва рестарт!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар