IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Поздравления за Анди Макдауъл! Дъщеря ѝ ще се омъжва

1 юни 2022 15 00

Джак Антоноф предложи брак на Маргарет Куали

Getty Images

Getty Images

Дъщерята на Анди Макдауъл Маргарет Куали се е сгодила за приятеля си Джак Антоноф. 27-годишната Маргарет беше забелязана да носи красив диамантен пръстен на левия си безимен пръст на филмовия фестивал в Кан миналата седмица.

Списание People потвърди в понеделник, че звездата от сериала Maid („Прислужница“) ще се омъжва за 38-годишния продуцент. Маргарет и Джак за първи път бяха забелязани заедно през август 2021 г. Двамата направиха романса си официален на червения килим по време на наградите на AFI в началото на март.

Шесткратният носител на „Грами“ Джак е работил с изпълнители като Тейлър Суифт, Лана Дел Рей, Лорд и др. В последния си филм „Звезди по обяд“ Маргарет си партнира с гаджето на Тейлър Суифт – британския актьор Джо Алуин. Преди няколко дни Маргарет и Джо минаха заедно по червения килим в Кан, за да представят проекта си.

Вчера Маргарет сподели в своя профил в Instagram снимки със своя любим мъж, на които се вижда и годежния ѝ пръстен отблизо.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари