IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уинона Райдър е лице на Marc Jacobs 22 години след като открадна пуловер

1 юни 2022 12 30

Актрисата рекламира новата чантa на дизайнера

Getty Images

Getty Images

Уинона Райдър се завърна в светлините на прожекторите с кампания за най-новата чантa на Marc Jacobs.

Това се случва точно 22 години след като актрисата позорно открадна пуловер, произведен от модната къща. Уинона се завръща към разцвета си от 90-те години в новата кампания за чантата, която носи името J Marc Shoulder Bag. 50-годишната звезда изглежда все така млада, докато прегръща гръндж глем естетиката, с която беше известна преди повече от три десетилетия.

Появата на Райдър като лице на Marc Jacob идва, точно когато нейният хитов сериал „По-странни неща“ на Netflix стартира четвъртия си сезон след дълго закъснение. В кампанията си за чантата на дизайнера Уинона носи негови винтидж дрехи, както и обувки с масивни платформи.

Емблематичната актриса всъщност е дългогодишна муза и приятелка на Марк Джейкъбс. Уинона е работила с талантливия дизайнер през последните години по различни рекламни кампании и както много хора отбелязват – някак си е успяла да не остарее нито ден.

Колкото до новата, елегантна чанта „J“ на марката, тя разполага с класическа златна закопчалка, дълга дръжка, тип верига и се предлага в различни цветове. Правоъгълната кожена чанта може да се носи по три начина, всички от които бяха представени от Уинона – като клъч, чанта за рамо или чанта за кръста.

Прeдишната кампания на Уинона за Марк Джейкъбс беше през 2016 г. за неговата линия грим. Преди това тя беше лице на модната му кампания от 2003 г., само две години след скандалния й инцидент, при който тя открадна от магазин пуловер на неговия бранд.

През 2001 година Райдър открадна стоки от магазина на Saks Fifth Avenue на булевард Уилшир на стойност 5560 долара. Сред тях беше и кашмиреният пуловер на Marc Jacobs. Тя беше призната за виновна в кражба и беше осъдена на 480 часа общественополезен труд. Десетилетие по-късно тя каза, че този инцидент е преобърнал живота й и я е накарал да обърне повече внимание на проблемите си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари