IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира е зарязала Жерар Пике заради изневяра?

3 юни 2022 17 40

Това е гореща новина от испанската жълта преса

Getty Images

Getty Images

Има ли проблеми в рая за Шакира и Жерар Пике? Това се пита испанската жълта преса. На 1 юни вестник El Periodico съобщи, че според източник, близък до колумбийската певица, тя наскоро е зарязала партньора си, с когото бяха заедно повече от едно десетилетие.

Изданието пише, че кръшната блондинка се е разделила с футболиста на ФК „Барселона“ след като го е хванала в изневяра с друга жена. Испанският вестник добавя, че от известно време спортистът се е изнесъл от семейния им дом и в момента обитава ергенския си дом в Барселона, където според източници се радва на новия си статут на необвързан мъж.

Шакира, която не е публикувала снимки с Жерар в социалните медии от няколко месеца, все още не е отговорила на слуховете за раздялата си с бащата на двамата си сина Милан и Саша.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Това не е първият път, когато за двойката се носят слухове за раздяла. За първи път такива се появиха през 2017 г., но тогава новината се оказа фалшива. 45-годишната Шакира и 35-годишният Пике са заедно от 2010 година, след като се запознаха и влюбиха по време на Световното първенство по футбол в Южна Африка.

В последните месеци певицата прекарва все повече време в САЩ, откъдето са и повечето ѝ снимки в Instagram профила ѝ, докато Пике е ангажиран с кариерата си на спортист основно в Испания.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари