IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян: Сексът стана по-добър след като навърших 40 години

6 юни 2022 10 50

Риалити звездата вдига завесите на интимния си живот

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Много хора казват, че 40 са новите 20 и за Ким Кардашян това определено е така. Риалити звездата разкри пикантни подробности за своя сексуален живот като сподели, че той значително се е подобрил след навършването на 40-годишна възраст.

41-годишната риалити звезда, която има 4 деца от брака си с Кание Уест, сподели: „Когато навърших 40 години всички казаха, че идва най-добрият секс в живота ми. И до момента...“

Думите ѝ завършиха с намигване на камерата и последвало откровение, че се надява просто да бъде „щастлива“ в любовния си живот.

„Това и правя. Продължавам да твърдя – щастие, мир, дзен и смях. Това е всичко, което искам и го имам“, разказва Ким.

Настоящата половинка на Пийт Дейвидсън споделя, че връзката им е много „по-нормална“, отколкото повечето хора могат да си представят.

„Никога не съм предполагала, че можеш да си толкова щастлив да гледаш сериали или да ходиш на фитнес“.

Ким се чувства спокойна и щастлива, когато е около комедийната звезда. Но освен това, връзката им има и сериозна страна.

„Ким е много въодушевена, че всички продължават да гледат риалити предаването и следят как се развива нейната връзка“, споделя източник.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари