IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора ще се омъжва за Тайка Уайтити!

8 юни 2022 18 00

Влюбените си предложили брак едновременно един на друг

Getty Images

Getty Images

Според последните новини от британските медии Рита Ора и Тайка Уайтити са готови да се оженят, след като почти едновременно са си предложили брак един на друг. Твърди се, че 31-годишната британска певица с албански корени и 46-годишният режисьор от Нова Зеландия планират предстояща сватбена церемония.

В момента Рита работи по няколко филма и е ментор в риалити формата The Voice в Австралия, а Тайка също планира поредица от филми. Двамата се надявали да се обвържат в граждански брак веднага след като работните им ангажименти намалеят.

Приятел, близък до изпълнителката, е казал пред вестник The Sun: следното: „Те няма да правят голяма показна сватба или да говорят за това предварително. Те са влюбени и са решили, че е дошъл подходящият момент да формализират връзката си. Много са щастливи.“

Източникът добавя: „Няма годежен пръстен или някакво специално предложение за брак. Те просто се приближаваха все по-близо до този момент и накрая си казаха почти едновременно: „Искам да се оженя за теб.“

Приятелят добавя, че има „няколко подробности за изглаждане около сватбата“, но че тя „предстои съвсем скоро“. Очаква се да има две брачни церемонии, като едната ще е в Лондон, а другата някъде в чужбина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

post shared by Taika Waititi (@taikawaititi)

Влюбените започнаха връзката си през март 2021 г., след като 4 години преди това бяха просто приятели.

Източникът разкрива още, че Тайка нарича Рита своя „жена“ през цялото време и говори за това как той ще бъде нейният първи и последен съпруг.

„Всички около тях омаловажават това обръщение като вид закачка, но Рита определено вярва, че намеренията му са сериозни. Тя е абсолютно обсебена от режисьора на „Тор“, добавя източникът.

Съобщава се, че Рита вече е започнала да се шегува, че ще се омъжи на бърза хипи калифорнийска церемония, а след това двамата ще направят по-голямо сватбено парти към края на годината.

Преди да започне романа си с Ора Уайтити беше женен за филмовата продуцентка Челси Уинстанли, като двойката тихомълком се раздели през 2018 г. Двамата споделят две дъщери – 10-годишната Те Хинекаху, и 6-годишната Матева Киритапу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари