IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

DJ Калвин Харис се сгоди за секси водеща

13 юни 2022 14 40

След едва 5-месечна връзка!

Getty Images

Getty Images

Известният диджей Калвин Харис се сгоди за сексапилната водеща Вик Хоуп, след едва 5-месечна връзка. Приятели на суперзвездата-диджей разкриха пред медиите, че Харис е завел Хоуп във фермата си на Белия остров Ибиса, където ѝ е предложил брак под любимото си дърво. „Вик веднага каза „да“, тя е лудо влюбена в Калвин и не може да бъде по-щастлива“, казва един от приятелите му пред вестник „The Sun“.

В момента двойката планира екстравагантна сватба в испанската ферма на Харис „Terra Masia“. Тайният вихрен романс на бъдещите младоженци е започнал през януари, като нещата помежду им са станали по-сериозни едва през април, а в края на май Харис вече е решил да пренесе връзката им на следващото ниво.

Слуховете за годежа на Харис и Хоуп се появиха за първи път на церемонията по награждаването на наградите BAFTA миналия месец, когато Вик беше забелязана да носи годежен пръстен. Радиоводещата и диджеят се опитаха да отхвърлят слуховете за романтика помежду им, като се появиха поотделно на събитието, но по-късно бяха забелязани да се държат за ръце.

Хоуп също работи като ководеща за Радио 1 на BBC и според вътрешен човек от индустрията, носи огромния диамантен пръстен на безимения си пръст от няколко седмици, но доскоро никой не забелязвал.

Друг източник, близък до двойката, казва, че Харис бавно е спечелил Хоуп, организирайки им тайни срещи. „Всичко помежду им е много романтично и той наистина се старае“, казва източникът, добавяйки: „Калвин намери идеалната си половинка в лицето на Вик.“

Списъкът на известните бивши гаджета на шотландеца Харис включва Тейлър Суифт, Рита Ора и Ели Голдинг. В началото на 2022 година той се раздели с модела Арика Улф след четиригодишна връзка.

32-годишната Вик пък е разкрила пред приятели, че за първи път се е запознала с Харис, когато е била на 19 години и тогава той се е опитал да я ухажва и дори я е поканил на среща, но тя го е отблъснала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vick Hope (@vicknhope)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vick Hope (@vicknhope)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари