IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След раждане и на 47: Ева Лонгория се похвали със стегнат корем

14 юни 2022 10 50

Звездата се снима в прегръдките на сина си

Снимка: БГНЕС

Звездата от „Отчаяни съпруги“ Ева Лонгория не спира да удивлява феновете в социалните мрежи с дръзките си кадри. На 47 актрисата е в страхотна форма и не се притеснява да демонстрира перфектната си фигура. Преди ден тя сподели нов кадър и за пореден път зарадва аудиторията.

В новия кадър Ева позира във фитнеса, демонстрирайки резултатите от тренировките. Актрисата се появи в нежнорозов анцуг със стегнат корем в прегръдките на 4-годишния си син Сантяго. „Вижте моя треньор“, подписа тя снимката.

Феновете се възхитиха на стройната фигура на звездата и я засипаха с комплименти: „Уау! Невероятно“, „Гореща мама“, „Това тяло!“, „В страхотна форма“, „Изглеждаш страхотно!“, „Какво прави тя, за да остане в такава форма?“, „Изглеждаш невероятно.“

Последователите ѝ в социалните мрежи я подкрепиха в начина, по който поддържа фигурата си и топло я поздравиха.

Съвсем скоро актрисата сподели в социалните мрежи как се справя с грижите за тялото си. Тя често споделя кадри от тренировките, които ѝ помагат да бъде в чудесна форма.

Пред Women's Health преди време Ева сподели, че тренира много и за психичното си здраве, като отделя понякога и по 75 минути на ден. Това именно ѝ помага да се справи със стреса и задачите през деня. Е, явно резултатът е отличен.

КоментариКоментари