IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уилям и Кейт напускат Лондон заради децата

15 юни 2022 15 00

Двамата искат да се установят на по-спокойно място

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Принц Уилям и Кейт Мидълтън плануват да направят голямо преместване.

Кралската двойка смята да напусне дома си в замъка Кенсингтън и да се установи в Бъркшър, където се намира и замъкът Уиндзор на кралица Елизабет II. Според Sunday Times, преместването е провокирано от промяната в нуждите на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи.

Джордж и Шарлот ще напуснат подготвителното си училище Thomas's Batteresea в Лондон в края на тази учебна година и ще се запишат в училище, намиращо се в района на Уиндзор. Съобщава се, че кралското семейство ще живее в Adelaide Cottage в имението Уиндзор, но това все още не е потвърдено. От двореца засега отказват коментар.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Въпреки че образованието на децата е основна причина за промяната, Бъркшър има и други предимства. Там се намират родителите на Кейт – Карол и Майкъл Мидълтън – които ще могат да помагат в грижите за тримата наследници на короната. Заедно с краткото 40-минутно пътуване с кола между Уиндзор и Бъкълбъри, Уилям и Кейт ще бъдат много близо и до кралицата. The Sunday Times съобщава, че след време, херцозите на Кеймбридж може в крайна сметка да заемат „голямата къща“, известна още като замъка Уиндзор. Смята се, че принц Чарлз не планира да прекарва времето си там.

„Реалността е, че те са доста ограничени в това, което могат да правят в Лондон. Децата не могат да отидат в парка и да играят с приятели. Планът им е да останат извън столицата в следващите 10-15 години, след което да се преместят в Анмер Хол“, казва приятел на двойката.

В понеделник, 13 юни, Кейт и Уилям се появиха на ежегодната церемония Order of the Garter, където Мидълтън направи своя дебют през 2008 година като приятелката на принца.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Херцогинята на Кеймбридж се появи в яркосиня рокля с палто от Alexander McQueen и подходяща шапка от Juliette Botterill. Всичко това беше съчетано със сини токчета и син клъч. За бижутата си тя заложи на ослепително колие с танзанит и диаманти, както и на обеци от G. Collins & Sons.

Рицарският орден е основан от крал Едуард III през 1348 година. Кейт Мидълтън прави своя кралски дебют на престижното събитие през 2008 година, когато с принц Уилям са само гаджета. През същата година внукът на кралицата получава своя рицарски орден, така че поводът беше още по-специален.

Кейт Мидълтън

Кейт Мидълтън на Order of the Garter през 2008 година. Снимка: Getty Images

Появата на Кейт на церемонията беше категоричен сигнал, че тя е добре дошла в кралското семейство. Мидълтън се запознава с принц Уилям по време на обучението си в университета „Свети Андрюс“. Двамата започват да излизат през 2003 година и се женят в Уестминстърското абатство на 29 април 2011 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари