IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Холмс до новия си приятел – по-щастлива от всякога

16 юни 2022 14 50

Двамата присъстваха на филмовия фестивал „Трайбека“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейти Холмс не може да сдържи усмивката си, когато се намира в близост до новия си приятел!

43-годишната актриса се появи на червения килим ръка за ръка с Боби Уутън III преди премиерата на филма Alone Together на фестивала „Трайбека“. Лентата е написана и режисирана от Холмс, която също така влиза в една от ролите.

Кейти изглеждаше доста елегантно, обличайки бяла плетена рокля, която допълни със златни бижута и бежов клъч. 33-годишният музикант до нея пък избра тъмнозелени панталони с бяла риза и сиво яке. Двамата почти не се отделиха един от друг, като Уутън остави приятелката си съвсем за малко, за да може тя да позира с колегите си от филма.

Кейти Холмс

Снимка: Getty Images

Миналия месец двойката направи дебюта си на червения килим, когато посетиха ежегодната гала Moth Ball в Ню Йорк. Холмс и Уутън създадоха слухове за връзка, когато бяха забелязани да се разхождат из Голямата ябълка заедно с майката на актрисата. На снимките двамата се държаха за ръце, като по едно време споделят и целувка. Кадрите показват още и как Кейти прегръща приятеля си, след което се качва заедно с него в метрото, за да се отправят към Сентрал Парк и музея „Гугенхайм“.

В момента Уутън свири на бас китара в мюзикъла „Мулен Руж“, който е на Бродуей. Той също така наскоро беше част от музикалния фестивал „Коачела“ заедно с Карли Рей Джепсън. Музикантът има номинация за „Грами“ и е инструктор в Училището за изкуства в Ню Йорк.

„Той е чудесен човек, много е мил и е супер талантлив. Успял басист и музикант, като в същото време е много спокоен и забавен“, казва източник пред списание People.

Кейти Холмс

Снимка: Getty Images

В миналото Кейти Холмс имаше няколко връзки с известни мъже. Тя беше омъжена за Том Круз, от когото има и 16-годишна дъщеря Сури. В продължение на няколко години актрисата излизаше с Джейми Фокс, но двамата се разделиха окончателно през 2019 година. След това тя имаше връзка с ресторантьора Емилио Витоло, но отношенията им приключиха в началото на 2021 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари